Kodi Community Forum
v19 Time to Display Picture Not Working - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Picture Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=265)
--- Thread: v19 Time to Display Picture Not Working (/showthread.php?tid=366315)



Time to Display Picture Not Working - Dumyat - 2022-01-04

I've not added any photos to my Kodi set-up for quite a number of years, but recently added a few over Xmas to mainly see if anything had changed since I last tried. I noticed that reducing the amount of time a photo is displayed on the screen from 5 secs (default) to 3 secs via the player settings made no difference when I started the slideshow.
Two questions:-
1) Is this already a known issue?
2) Is there anything I could potentially add to my advanced settings.xml that would do this as a manual rule/setting?

Test album created on 19.3 and using Windows 11.


RE: Time to Display Picture Not Working - olwaldi - 2022-01-29

I, too, have problems with the timespan for showing pictures. I've disabled the animation of pictures within picture setup, and now the timespan works as expected. 

Regards, Michael


RE: Time to Display Picture Not Working - Dumyat - 2022-01-29

Thanks for the tip.
I had already disabled the pan and zoom effect in the picture settings as well.
At the time of my original post, timespan was set to 3 seconds but was taking 5 seconds to advance to the next image (which is default).
Testing again today with timespan still set at 3 seconds, it's now taking 8 seconds to advance to the next image.
Think I read a long time ago that the pictures section does not get a lot of support these days, so I'm not really expecting a fix any time soon unfortunately.
Thanks again though...


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.