Kodi Community Forum
ClearLOGO - Transparent TV Show Logos (Clear Logo) Concept Thread - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Support (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=33)
+--- Forum: Meta-Data provider and Artwork Packs (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=71)
--- Thread: ClearLOGO - Transparent TV Show Logos (Clear Logo) Concept Thread (/showthread.php?tid=71954)



- hikaricore - 2010-10-03

Kode seems to be having trouble with his site atm, but don't worry I'm sure it will be fixed in no time.


- mcborzu - 2010-10-03

@Kode

You got any stats on how many hit the site gets. Have hits increased since most of the skins in the using Logos are in the Repo?


- sergiocos - 2010-10-03

even some mediaportal skins use logos Smile


- mcborzu - 2010-10-03

sergiocos Wrote:even some mediaportal skins use logos Smile

Gotta link? So far 5 minutes of searching I'm not noticing anything.


- sergiocos - 2010-10-03

sorry, i have seen a picture, and i thought they use logos, but it's about cleararts from xbmcstuff.


- Kode - 2010-10-03

My hosts have been doing maintainance work, it should all be sorted now though.

I have google analytics so i should be able to find out some stats, I'll have a look.

*edit* actually i don't think google analytics are on the API so it wont log those. I'll see if theres any other stats package installed on the server.


- Kode - 2010-10-03

Ok, webalizer stats http://www.lockstockmods.net/stats/ if you click on a month it gives you a detailed breakdown, according to that there were 130,676 hits to the API in September compared to 58,850 in August and 24,256 in July


- hikaricore - 2010-10-04

I can browse the site now but I still can't login, I had to clear my cookies for the site to even get that far.
Still getting "Error establishing a database connection" when I click login or try to access the backend.


- Therms - 2010-10-04

hikaricore Wrote:I can browse the site now but I still can't login, I had to clear my cookies for the site to even get that far.
Still getting "Error establishing a database connection" when I click login or try to access the backend.

Same.


- Kode - 2010-10-04

Should be fixed now


- ppic - 2010-10-04

looking good here Wink


- hikaricore - 2010-10-06

We could really use a lot of help with logos folks.
And I mean real help, not just submitting a bunch of bad ones so you can justify request 20 more shows. >.>
We're backed up at nearly 400 series right now and most of us simply don't have time to make them right now.

Thanks in advance.


- zwat - 2010-10-06

quick question. do u make em or fake em? Big Grin i can't draw at all so making logos is not for me, but if it is just cutting the logo out from pictures i could probably help. like i do with the cleararts i do.


- hikaricore - 2010-10-06

It's a little of both. Either cutting out logos from the highest quality images you can find or setting the type in a font that either matches the original or is as close as possible. Any help you could offer would be great, just make sure to follow all the rules and only submit acceptable and clean artwork that looks just as good on light backgrounds as dark. ^_^


- mcborzu - 2010-10-06

zwat Wrote:quick question. do u make em or fake em? Big Grin i can't draw at all so making logos is not for me, but if it is just cutting the logo out from pictures i could probably help. like i do with the cleararts i do.

Yea, I'm not a great "font matcher". I usually go for the logos that I can cut-out like clearARTS....


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.