Kodi Community Forum
Fixed Windows TvHeadend Plugin - Printable Version

Kodi Community Forum (https://forum.kodi.tv)
+-- Forum: Development (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=32)
+--- Forum: Add-ons (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=26)
+---- Forum: PVR (https://forum.kodi.tv/forumdisplay.php?fid=136)
---- Thread: Fixed Windows TvHeadend Plugin (/showthread.php?tid=94949)



Fixed Windows TvHeadend Plugin - ex3ndr - 2011-02-22

Under windows it doesn't work - it doesn't show any channels.

I fixed this, but it sometime freezes, but this is better than nothing...

Download

Sorry for my english, i am from russia.


- haifischjunge - 2011-02-22

you should commit (or ask for a commit) to the repo


- opdenkamp - 2011-02-22

please send a pull request on github. not going to download something from sendspace


- ex3ndr - 2011-02-23

at sendspace this is only build. Pull request would be maded soon.


- opdenkamp - 2011-02-23

ok I'll await your pull request. thanks


- ex3ndr - 2011-02-24

While i am fixing git under windows all bugs was fixed =)


- nasuh - 2011-03-03

Not work for me.
margro's xbmc-10.0-PVR_v2.exe, xbmc-10.0-PVR.exe builds not work with tvheadend. Only
XBMCSetup-Rev32871-dx-PVR.exe release work with tvheadend.
Is there a working dharma release with tvheadend in windows?


- ex3ndr - 2011-03-03

You need to compile this from sources or you might wait for new margos's build


- Jönke - 2011-03-06

XBMC-PVR-ca57409-dx.exe shows my channels but cannot play them at all time. Have to try 2-3 times before picture shows up. ( Works 100% if using tvheadendclient under videos)


- nasuh - 2011-03-06

Jönke Wrote:XBMC-PVR-ca57409-dx.exe shows my channels but cannot play them at all time. Have to try 2-3 times before picture shows up. ( Works 100% if using tvheadendclient under videos)

i got same problem any solution?


- opdenkamp - 2011-03-06

not yet


This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.