•   
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42(current)
  • 43
  • 44
  • 208
  •   
  Thread Closed
Artwork Downloader
GENERAL QUESTION how to load pictures

Hi, I have already the artwork downloader in my system.

Perhaps I would actualise or load a picture to the movie, how I have to do that?
Is Artwork Download loading all founded pictures of my whole DB into a file folder?

For e.g. a defined movie: where in XBMC I can update the thumbs/pictures
for this movie? Is there a submenu to be open on the movie file?
(2012-06-08, 17:32)Goulet Wrote: Hi Martijn, thanks for the quick reply. Is the log I pasted not the full debug log?
One thing I've noticed when looking at the log myself is there seems to be a user and password in for the SMB that i don't recall putting myself. I have just deleted and readded the source without specifying any password and I'm still getting:

95458985792 DEBUG: OpenDir - Using authentication url smb://xbox:[email protected]/L/Backup%20Movies/Men%20in%20Black%20%281997%29/extrathumbs
13:43:47 T:140695458985792 ERROR: SMBDirectory->GetDirectory: Unable to open directory : 'smb://xbox:[email protected]/L/Backup%20Movies/Men%20in%20Black%20%281997%29/extrathumbs'
unix_err:'2' error : 'No such file or directory'

When I go into sources.xml I can see there's defintely no smb usernames/passwords specified
Thanks again

This was meant for you:
I see a lot of weird things. Ever tried reinstalling OpenElec?
Also check your network connection and make sure you have internet acces

There is something wrong in the way you added your sources cause it adds something.
Remove the sources.xml and commoncache.db file and start over. also clean your library.
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
(2012-06-08, 17:32)Goulet Wrote:
(2012-06-08, 17:16)Martijn Wrote:
(2012-06-08, 16:21)Goulet Wrote: Hi everyone,

This add-on looks amazing but I've so far been unsuccessful in getting it to work. When I try to get artwork for Movies or TV I just get "0 downloaded".

Log: http://paste.ubuntu.com/1030379/

I'm using OpenELEC 2.0 Beta 4(1.95.4) and it's happening for all SMB sources. I get the same problem with cdart add-on so obviously something wrong with my setup but I can't figure out what Smile

I've checked that my sources have write access in case that might have been an issue.

Can't wait to get this working, thanks so much for looking.

I see a lot of weird things. Ever tried reinstalling OpenElec?
Also check your network connection and make sure you have internet acces

(2012-06-08, 16:22)schumi2004 Wrote: More and more i'm getting this nasty error which locks my XBMC instance.

http://pastebin.com/QR0hx5gF

Any ideas?

No idea. Nothing I can do about at least. Perhaps the full debug log would tell something

Hi Martijn, thanks for the quick reply. Is the log I pasted not the full debug log?
One thing I've noticed when looking at the log myself is there seems to be a user and password in for the SMB that i don't recall putting myself. I have just deleted and readded the source without specifying any password and I'm still getting:

95458985792 DEBUG: OpenDir - Using authentication url smb://xbox:[email protected]/L/Backup%20Movies/Men%20in%20Black%20%281997%29/extrathumbs
13:43:47 T:140695458985792 ERROR: SMBDirectory->GetDirectory: Unable to open directory : 'smb://xbox:[email protected]/L/Backup%20Movies/Men%20in%20Black%20%281997%29/extrathumbs'
unix_err:'2' error : 'No such file or directory'

When I go into sources.xml I can see there's defintely no smb usernames/passwords specified
Thanks again

Credentials could also be coming from passwords.xml.

(2012-06-08, 17:41)Martijn Wrote:
(2012-06-08, 17:32)Goulet Wrote: Hi Martijn, thanks for the quick reply. Is the log I pasted not the full debug log?
One thing I've noticed when looking at the log myself is there seems to be a user and password in for the SMB that i don't recall putting myself. I have just deleted and readded the source without specifying any password and I'm still getting:

95458985792 DEBUG: OpenDir - Using authentication url smb://xbox:[email protected]/L/Backup%20Movies/Men%20in%20Black%20%281997%29/extrathumbs
13:43:47 T:140695458985792 ERROR: SMBDirectory->GetDirectory: Unable to open directory : 'smb://xbox:[email protected]/L/Backup%20Movies/Men%20in%20Black%20%281997%29/extrathumbs'
unix_err:'2' error : 'No such file or directory'

When I go into sources.xml I can see there's defintely no smb usernames/passwords specified
Thanks again

This was meant for you:
I see a lot of weird things. Ever tried reinstalling OpenElec?
Also check your network connection and make sure you have internet acces

There is something wrong in the way you added your sources cause it adds something.
Remove the sources.xml and commoncache.db file and start over. also clean your library.

Cool, thanks. I'm going to do a clean reinstall of OpenElec over the weekend, thanks for taking the time to respond.

cheers

perhaps first check what acandido suggested.
check passwords.xml
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
(2012-06-08, 17:16)Martijn Wrote:
(2012-06-08, 16:22)schumi2004 Wrote: More and more i'm getting this nasty error which locks my XBMC instance.

http://pastebin.com/QR0hx5gF

Any ideas?

No idea. Nothing I can do about at least. Perhaps the full debug log would tell something

Nothing useful in debug log i think

http://pastebin.com/BGWK47P4
Is there a delay beween logos being added to fanart.tv and logos being scraped into XBMC? I've noticed that whilst the Artwork Downloader works great (kudos by the way Wink) the scraper seems to be a few days behind.
(2012-06-09, 16:17)Deano316 Wrote: Is there a delay beween logos being added to fanart.tv and logos being scraped into XBMC? I've noticed that whilst the Artwork Downloader works great (kudos by the way Wink) the scraper seems to be a few days behind.

could be a max of 7days to take the load of the server
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
That explains it Wink
(2012-06-09, 16:10)schumi2004 Wrote:
(2012-06-08, 17:16)Martijn Wrote:
(2012-06-08, 16:22)schumi2004 Wrote: More and more i'm getting this nasty error which locks my XBMC instance.

http://pastebin.com/QR0hx5gF

Any ideas?

No idea. Nothing I can do about at least. Perhaps the full debug log would tell something

Nothing useful in debug log i think

http://pastebin.com/BGWK47P4
that is not a FULL Debug Log
Problem is in a module that I use so can't do anything about that
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
*Feature Request*

So I just spent a few days creating movie logos, which I have not yet uploaded. I estimate that I've made about 50-60 new logos that i plan on uploading soon. I'm happy to report that I now have all of my movies stocked with logos. Big Grin

Anyway, it would be nice if AD had an option to tie into the fanart.tv website and upload any logos on my local server that were not on the website. That would make the upload process so much easier.
How to use Git
| AMD Athlon II X3 Triple Core Processor 2.9 GHz |GIGABYTE GA-MA785GM-US2H Mobo 2GB DDR2 Ram | MSI N430GT |
| Logitec Harmony Smart Control Remote| 52" Sharp Aquos LED TV | Denon AVR-X1000 |
| Freenas Server with 18TB ASRock Intel Avoton C2750 |
I had read, that I only could use the Artwork Download if I have for
each movie file a special folder on my drive?
Do you all have done so? Hundrets of folders?

Or is it possible to use it on a other way?

(2012-06-09, 17:45)htpc guy Wrote: *Feature Request*

So I just spent a few days creating movie logos, which I have not yet uploaded. I estimate that I've made about 50-60 new logos that i plan on uploading soon. I'm happy to report that I now have all of my movies stocked with logos. Big Grin

Anyway, it would be nice if AD had an option to tie into the fanart.tv website and upload any logos on my local server that were not on the website. That would make the upload process so much easier.
Thanks. Will forward to those Smile

Adding such a feature would require massive rewriting an our job so much harder Wink
Imagine all the details that need to be added on the upload process. Like language/season/comments and so on.
IMO it isn't really worth the effort for such a small usergroup (sorry about that Smile )

Besides that option isn't available on fanart.tv and that would need to be properly developed first. Perhaps when Frodo hits the shelves...
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
(2012-06-09, 17:50)Bladerunner1962 Wrote: I had read, that I only could use the Artwork Download if I have for
each movie file a special folder on my drive?
Do you all have done so? Hundrets of folders?

Or is it possible to use it on a other way?

Yep all of them have separate folders.
No other way.

There are programs that can split all the movies into folders for you automatic
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
(2012-06-09, 17:53)Martijn Wrote:
(2012-06-09, 17:45)htpc guy Wrote: *Feature Request*

So I just spent a few days creating movie logos, which I have not yet uploaded. I estimate that I've made about 50-60 new logos that i plan on uploading soon. I'm happy to report that I now have all of my movies stocked with logos. Big Grin

Anyway, it would be nice if AD had an option to tie into the fanart.tv website and upload any logos on my local server that were not on the website. That would make the upload process so much easier.
Thanks. Will forward to those Smile

Adding such a feature would require massive rewriting an our job so much harder Wink
Imagine all the details that need to be added on the upload process. Like language/season/comments and so on.
IMO it isn't really worth the effort for such a small usergroup (sorry about that Smile )

Besides that option isn't available on fanart.tv and that would need to be properly developed first. Perhaps when Frodo hits the shelves...


Oh well, a guy can dream. Thanks anyway. I guess it would only be useful for a very small user base so I agree, if its that much work then its not worth it.
How to use Git
| AMD Athlon II X3 Triple Core Processor 2.9 GHz |GIGABYTE GA-MA785GM-US2H Mobo 2GB DDR2 Ram | MSI N430GT |
| Logitec Harmony Smart Control Remote| 52" Sharp Aquos LED TV | Denon AVR-X1000 |
| Freenas Server with 18TB ASRock Intel Avoton C2750 |
  •   
  • 1
  • 40
  • 41
  • 42(current)
  • 43
  • 44
  • 208
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 18 Vote(s) - 4.44 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Artwork Downloader4.4418
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.