20 Nov 2019 - TVDB Scraper v3.2.0 is now available which reinstates scraping. TVDB are still in the process of fixing a number of bugs so there may still be further breakages. See this post. 2901570 (post)

  •   
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24(current)
  • 25
  • 26
  • 187
  •   
  Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
505x and Braswell NUC, few houra now tested and all ok, no freezes so far.
Sony VPL-HW55ES + Stewart Firehawk 182cm, nVidia Shield, LibreElec + 5 * Intel NUC, Vu+ Uno4k & T90+8lnb, 28Tb Thecus N7510 NAS, Denon AVR-X1100W, AMX+ 3*Ipad, 3*KefQ1, 4*KefQ2DS, Elac S12EQ
@Milhouse or @fritsch,
I just got HD+ and with that access to the Astra UHD (test) channel. I'm on a HSW i5 NUC (#505x) and gave it a run, downscaling to 1080p via lanzos3 (no 4k TV). The video stutters significantly. No chance with the HSW on linux-based systems, right?
One client 507 repository works for kodi and libreelec... the other client both fail... addon db is being generated after deletion. Any tips? I warn you I will have done something stupid ;-) need a fresh head on it ?
14 years using XBMP, XBMC and Kodi! :)
(2016-05-08, 11:53)MariusB Wrote: This is strange because this command worked earlier today with the build #0506.
What am I doing wrong?

LibreELEC (community) Version: devel-20160506005756-#0505x-ga066054
LibreELEC git: a066054ab61f194dd53a846750f11f24eab498af
LibreELEC:~ # paste $(ls -1art /storage/.kodi/temp/kodi_crashlog* | tail -1)
ls: /storage/.kodi/temp/kodi_crashlog*: No such file or directory

You're not doing anything wrong, you simply don't have any crashlogs to upload, which indicates Kodi hasn't crashed since installing #0505x. You did have a crash under #0506 but assuming you did a clean install of #0505x this would have erased all previous #0506 crashlogs, and there's now nothing to upload.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-05-08, 15:21)M4tt0 Wrote: @Milhouse or @fritsch,
I just got HD+ and with that access to the Astra UHD (test) channel. I'm on a HSW i5 NUC (#505x) and gave it a run, downscaling to 1080p via lanzos3 (no 4k TV). The video stutters significantly. No chance with the HSW on linux-based systems, right?

Nope - it should also stutter heavily with just bilinear :-) ... too much for the hw.
First decide what functions / features you expect from a system. Then decide for the hardware. Don't waste your money on crap.
Change audio profile (using addon audio switcher) = video lag/freeze

Log: http://sprunge.us/Icfj

As other user say...freeze / video lag after audio profile switch

2)does anyone sucessfull get edid load ?
Hi, I'm using Libreelec from today , I've been using Openelec. I have issue with one addons Transmission. It is working on official Libreelec but just for ver LibreELEC-Generic.x86_64-8.0-Milhouse-20160421040821-#0420-gfee76be which is dated for 21st April. Could you help me to solve this issue. Regards
There's no LE Transmission add-on.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-05-08, 01:45)Milhouse Wrote: Are you testing with stock Estuary?

1) Screenshot example? Do you mean the position in the GUI or the value being displayed?
2) Screenshot example? Not seeing this myself, have you muted audio?
3) What is the "audio" button, is this an action you've mapped on your remote? A debug log might help.
4) A debug log might help.
5) You probably need an updated add-on - these are alpha builds so breakage due to updated libraries is to be expected.

Yes using stock Estuary

1) was to do with the values which are now resolved
2) yes I had muted and then reenabled audio so was displaying speaker
3) had switched audio on/off
4) issue no longer present in 507
5) yeh currently just projectm having problem, so uninstalled
(2016-05-08, 18:45)Milhouse Wrote: There's no LE Transmission add-on.

So should I write to LibreElec due to official work and work for the release of April 21 ?
As add -ons it will work on the version of 21 April ?
(2016-05-08, 19:45)witek666 Wrote: So should I write to LibreElec due to official work and work for the release of April 21 ?
As add -ons it will work on the version of 21 April ?

Yes, you should ask on the LibreELEC forum for help getting Transmission to run, I believe it's supported under Docker but if not you should request that Transmission is added to the LE repository and see where that discussion goes.

There was a libressl bump in the build after 21 April which probably explains why the Transmission add-on you were using with OpenELEC no longer works with these test builds. I would upload a working Transmission client if it was supported by LE as a plain Kodi add-on.

If you want it, ask on the LE forum.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-05-08, 19:11)walkerx Wrote: 1) was to do with the values which are now resolved
2) yes I had muted and then reenabled audio so was displaying speaker
3) had switched audio on/off
4) issue no longer present in 507
5) yeh currently just projectm having problem, so uninstalled

So all issues now resolved except #3?
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
(2016-05-08, 15:47)Milhouse Wrote: You're not doing anything wrong, you simply don't have any crashlogs to upload, which indicates Kodi hasn't crashed since installing #0505x. You did have a crash under #0506 but assuming you did a clean install of #0505x this would have erased all previous #0506 crashlogs, and there's now nothing to upload.

The same "blank screen freeze" repeated several times today (bearing in mind that this is a fresh install with just few changes in configuration and I never faced it with earlier OpenElec builds so it shouldn't be a h/w fault). Apart from regular blank screen freezes after inactivity one time screen went blank after pressing Stop button while playing movie and next time Kodi hasn't boot up at all when NUC was powered off - just LibreElec loaded and after reboot (via ssh) they both loaded normally.
I checked that directory and there is no file kodi_crashlog in it, but there is kodi.log which I uploaded here http://sprunge.us/SGfb and it shows some errors. Does it make sense to check it? I am still using the same #0505x build. NUC's Bios is up to date.
This is probably not a Kodi issue, but instead a kernel and/or GPU driver issue - others have seen it, and I believe it's been reported upstream as a bug.

When you get the blank screen, try running the following commands and paste the output:
Code:
dmesg | pastebinit
journalctl -a | pastebinit
cat /storage/.kodi/temp/kodi.log | pastebinit
vainfo | pastebinit
cat /var/log/Xorg.0.log | pastebinit
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
New LibreELEC.tv Krypton build #0508: Generic
(Supercedes previous build)

Code:
# uname -a
Linux LibreELEC 4.6.0-rc6 #1 SMP Sun May 8 21:18:07 BST 2016 x86_64 GNU/Linux

# lsb_release
LibreELEC (Milhouse) - Version: devel-20160508211119-#0508-g7becc33 [Build #0508]

Based on tip of LibreELEC.tv master (7becc33e, changelog) and tip of XBMC master (dd0b7828, changelog) with the following modifications: Build Highlights:
  1. NOTE: DVD playback remains temporarily disabled
  2. PR:9778: fix PluginDirectory - fix for YouTube, Quasar and TuneIn add-on hangs
Build Details:
  1. LibreELEC.tv:
    • RTL8812AU: Fix AP timeout and disable power saving (PR:321, 1 commit, 2 files changed)
  2. XBMC:
    • [depends] bump to python 2.7.11 (PR:9770, 1 commit, 1 file changed)
    • Pylock (PR:9748, 1 commit, 4 files changed)
    • [pydocs] disableSubtitles was deprecated in 2012 (PR:9767, 1 commit, 2 files changed)
    • [depends] openssl 1.0.2h (PR:9774, 1 commit, 1 file changed)
    • [depends] sqlite 3120200 (PR:9775, 1 commit, 1 file changed)
    • [EPG] Fix crash on opening epg grid window directly after channel(s) got deleted. (PR:9763, 1 commit, 2 files changed)
    • [docs] fix typo in cmake readme (cbb432ae)
  3. pvr.vdr.vnsi:
    • EPG search timer (PR:80, 3 commits, 2 files changed)
  4. Additional commits/pull requests/changes not yet merged upstream:
    • Added: [env] patch: Fix SIGTERM patch after PR9748
    • Added: [pkg] PR:9778: fix PluginDirectory
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  •   
  • 1
  • 22
  • 23
  • 24(current)
  • 25
  • 26
  • 187
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111