[Windows] AudioEngine testers - Windows platform only
(2013-01-15, 14:37)DDDamian Wrote: Correct - I suspect we're forcing to 2-channel after decoding the AC3 due to the optical setting, then recoding to DTS.

Sorry for the delayed reply.
Setting to HDMI but using optical does fix the problem Smile
Reply


Messages In This Thread
[No subject] - by GreenEyez - 2012-03-04, 12:35
[No subject] - by liquidskin76 - 2012-03-04, 14:01
[No subject] - by Dixon Butz - 2012-03-04, 14:55
[No subject] - by P-I H - 2012-03-04, 17:16
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-04, 20:12
[No subject] - by P-I H - 2012-03-04, 20:43
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-04, 20:47
[No subject] - by P-I H - 2012-03-04, 22:27
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-04, 22:37
[No subject] - by liquidskin76 - 2012-03-05, 02:42
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-05, 05:07
[No subject] - by liquidskin76 - 2012-03-05, 10:55
[No subject] - by P-I H - 2012-03-05, 12:48
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-06, 04:31
New build posted - by DDDamian - 2012-03-06, 11:08
[No subject] - by liquidskin76 - 2012-03-06, 13:51
[No subject] - by P-I H - 2012-03-06, 21:43
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-07, 00:31
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-07, 01:22
[No subject] - by liquidskin76 - 2012-03-07, 01:48
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-07, 01:52
[No subject] - by -JK- - 2012-03-07, 02:08
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-07, 09:30
[No subject] - by liquidskin76 - 2012-03-07, 11:04
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-07, 15:53
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-07, 16:52
[No subject] - by P-I H - 2012-03-07, 18:17
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-07, 18:26
[No subject] - by P-I H - 2012-03-07, 18:31
[No subject] - by -JK- - 2012-03-07, 18:33
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-08, 01:47
[No subject] - by -JK- - 2012-03-09, 01:44
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-09, 02:25
[No subject] - by HeresJohnny - 2012-03-09, 08:41
[No subject] - by DDDamian - 2012-03-09, 08:58
[No subject] - by -JK- - 2012-03-11, 02:10
Audio clamping - by PanDaMan - 2012-04-30, 00:56
RE: [Windows] AudioEngine testers - Windows platform only - by natdeamer - 2013-01-18, 17:56


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[Windows] AudioEngine testers - Windows platform only3
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.