Linux AudioEngine testers - Linux only
(2012-05-31, 16:54)d_hero Wrote:
(2012-05-31, 16:26)DDDamian Wrote: Bluray's can run ~8MB/sec, so you'll have issues for sure. If just copying the file was slow you need to look at network issues for sure.

Multichannel flac plays fine here - that sounds like a setup issue with your audio.

ive just stuck the gigabit card in, seems to be an instant improvement. When copying files to my XBMC from the NAS box over using WinSCP, it still seems pretty slow. Strangely copying files from my other PC to XBMC is fine now :S but anyway sorry to get off track, i know this isnt a general support thread! Either way it seems blu rays are streaming properly now, or at least fast enough to be useable with the new card.

With regards to multichannel flac, it just freezes, the play timer comes up but its sits at 0:00 and when press stop it just locks up XBMC. Are there any particular settings I need to set?

Thanks for your help

The most relevent would be:
- must be HDMI or analog for multichannel flac unless you are trancoding to AC3 - optical cannot pass multichannel LPCM
- receiver supports multichannel LPCM
- speaker config > 2.0
System: XBMC HTPC with HDMI WASAPI & AudioEngine - Denon  AVR-3808CI  - Denon DVD-5900 Universal Player  - Denon DCM-27 CD-Changer
- Sony BDP-S580 Blu-Ray  - X-Box 360  - Android tablet wireless remote - 7.1 Streem/Axiom/Velodyne Surround System
If I have been able to help feel free to add to my reputation +/- below - thanks!
Reply
 
Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
Almost there, but still no HD - by OkvOkv - 2012-04-17, 03:54
AudioEngine testers - Linux only - by Ritzie - 2012-05-12, 18:36
RE: AudioEngine testers - Linux only - by DDDamian - 2012-05-31, 17:05


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
AudioEngine testers - Linux only54
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.