20 Nov 2019 - TVDB Scraper v3.2.0 is now available which reinstates scraping. TVDB are still in the process of fixing a number of bugs so there may still be further breakages. See this post. 2901570 (post)

  Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)
(2016-07-09, 22:04)Milhouse Wrote:
(2016-07-09, 21:45)pyrodex Wrote:
(2016-07-08, 23:53)Milhouse Wrote: New LibreELEC.tv Krypton build #0708: Generic
  • Revert "vdpau: refcount decoder with surfaces given to ffmpeg, align with vaa…" (PR:10092, 1 commit, 2 files changed)

Milhouse,

I noticed with builds after #703, seems to not exhibit this issue, that with an AMD APU (A6-3500) I noticed over time when watching shows there is tremendous LAG or stutter down the road. I saw this commit was reverted mentioned in the quote hoping it would fix the issue since #703 but no luck. I will try to get a debug log once the wife is done watching her shows but wanted to know if anyone else here experience the issue.

My RPI2/RPI3's aren't affected by the same issue and are running #708 perfectly fine.

I'm trying to parse your comment... are you saying you have a problem with builds after #0703 (ie. the problem starts with build #0704)? Or does the problem start with #0703?

PR10092 is reverting PR10075 which first appeared in build #0707 - the latter PR introduced a significant memory leak, which should now no longer be present. Since you say (if I'm reading your post correctly) that the lag/stutter problem started with #0704 (or maybe #0703) then I'm not sure I see any connection between the two PRs (PR10075 and PR10092), unless I've misunderstood your post. Smile

The obvious change in #0704 is the switch to kernel 4.7-rc6. If however you're saying the problem started with #0703, then the obvious change is ffmpeg 3.1.1.

Can you state the issue clearly, and when it first started. A debug log would be very useful.

Sorry #703 is stable for me, I jumped from #703 to #707 and then noticed the issue. I can try going up in builds if you want or is there a specific number before 707 you want me to test?
HTPC(s): All running LibreELEC
  • AMD 2200G APU on Gigabyte AB350N-Gaming WIFI-CF
  • RPI3 x2 | RPI2 x2
NAS: FreeNAS (Latest Stable) | NFS/CIFS
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 11 Vote(s) - 3.91 Average


Messages In This Thread
3D HOU/HSBS issue - by .bismarck - 2016-06-20, 20:03
RE: LibreELEC Testbuilds for x86 (Kodi 17.0) - by pyrodex - 2016-07-09, 22:22
[Build #0903] breaks VAAPI - by MichaelAnders - 2016-09-04, 15:37
Update Failed - by n2vwz - 2016-09-27, 19:34


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 17.0)3.9111