Win DXVA2 and Hevc
#1
Hi Guys!

I am really desperate and need your help. I have searched this forum and also others but without success.
My problem: While DXVA2 activated and a HEVC video is playing the video is smooth and CPU is at 10 - 30% (Pentium G4400 Skylake/HD510)
but it has a kind of "stairs" oder blocks in the picture. I have screenshots linked:
Screenshot 1 - Screenshot 2

I 've discovered that this apparently is a Problem with the native DXVA2 setting. In MPC, I had the same effect. But there I can change (in the LAV settings) to DXVA2 (copy-back) and the problem is solved. Unfortunately, there seems to be no way to adjust this option when Kodi. Is there any possibility to set the Kodi to (copy-back) or even Intel Quicksync ?

PS: sorry for my bad english and I am grateful for any hint
Reply


Messages In This Thread
DXVA2 and Hevc - by michael2063 - 2016-06-06, 19:22
RE: DXVA2 and Hevc - by fritsch - 2016-06-07, 09:52
RE: DXVA2 and Hevc - by michael2063 - 2016-06-07, 17:58
RE: DXVA2 and Hevc - by fritsch - 2017-05-21, 11:03
RE: DXVA2 and Hevc - by yachtshah - 2017-05-22, 01:21
RE: DXVA2 and Hevc - by yachtshah - 2017-05-21, 06:22
RE: DXVA2 and Hevc - by Karellen - 2017-05-21, 11:35
RE: DXVA2 and Hevc - by xdoktor - 2017-12-02, 00:19
RE: DXVA2 and Hevc - by Karellen - 2017-12-02, 03:44
RE: DXVA2 and Hevc - by fillabong69 - 2018-02-17, 20:12
RE: DXVA2 and Hevc - by v2000 - 2018-08-06, 21:00


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
DXVA2 and Hevc1
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.