Thread Closed
v18 LibreELEC Testbuilds for x86_64 (Kodi 18.0)
(2018-09-27, 16:06)Milhouse Wrote:
(2018-09-27, 15:59)oneneo Wrote:
(2018-09-27, 04:55)Milhouse Wrote: I believe the artefacts problem started with #0814, probably PR14295.

Can you describe the steps to reproduce - does it require a specific skin or stock Estuary? Can't say I've noticed it myself with stock Estuary. I've watched letter boxed movies in full screen mode without a problem, anything that was on an nvidia box so maybe this is NUC/Intel specific...

Edit: Tested #0926 on Skylake NUC with stock Estuary and haven't been able to see the problem myself... detailed steps to reproduce might help!
 Correct. I use it in an Home Built HTPC with a I3 Coffe Lake and I have the artefacts since #814.
When I put an NViDIA gt1030 in the HTPC it works fine but no 4k/10 bits.
By the way the problem is common to all the skins I tested, Estuary included.
JM

Either I'm not testing correctly, or a Skylake i5 NUC isn't affected either.

Can someone provide step-by-step instructions so there's no mistake how this can be reproduced?

It is not skin related. I tried Estaury, Mq8 and MQ6 mod skins. See a Video in Full Screen mode and then activate and deactivate the menu. You will see a rest of it at the bottom of the screen. You can also do this with info screen. Same result. You get artifacts on the screen. Not in the picture though, but on top and botttom of the screen.
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 24 Vote(s) - 4.5 Average


Messages In This Thread