Kodi Forum : Report forum issues here
Code tags are being stripped from posts when they are previewed or posted-then-edited (may only be on "complex" posts with lists?)

Try this text: https://pastebin.com/raw/fX2kgu63

It has several [code] tags in the "notes" section towards the bottom.

Paste the text into a new post, then click the "Preview Post" button, and notice how all the [code] tags are stripped from the text in the reply box, leaving a single [*]where the closing code tag would have been.

<hr> tags are also being dropped after preview or when editing a post.

Before "Preview Post":
Image

After "Preview Post" - code and hr tags missing, contents of code tag now garbled:
Image
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
Reply


Messages In This Thread
RE: New forum, new forum skin : POST YOUR BUGS HERE - by Milhouse - 2017-10-15, 20:12
forums color theme - by mata7 - 2017-10-10, 08:26
Can't open notifications - by dasmanul - 2018-02-19, 14:33
RE: Can't open notifications - by dasmanul - 2018-02-19, 18:47
RE: Can't open notifications - by ronie - 2018-02-20, 12:16
RE: Can't open notifications - by dasmanul - 2018-02-20, 13:54


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Kodi Forum : Report forum issues here2
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.