•   
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10(current)
  • 11
  • 12
  • 72
  •   
  Thread Closed
[RELEASE] XBMC Subtitles - Addon Script
no issues on OSX here... I can not hit the issues you guys are seeing... when I do, I can fix...
I have been able to reproduce and correct the error when searching:

Code:
Error: 'ascii' codec can't decode byte 0x..in position xx: ordinal not in range(128)

It is solved by a simple:

Code:
unicode('string with a problem','latin-1')

I have also noticed that this eror only appears on my Windows 8 machine and not on my OpenElec machine.
On my OpenElec machine the search simply fails silently (no search results).

This weekend I will try to implement fixes for this problem for all "my" services in the addon.




Hi,
I'm really new here so please excuse me if I make any mistake .
I'm having problems downloading subtitles from opentitles. The add-on finds then, appears to be downloading them an then says: "subtitle downloaded an extracted" but neither closes itself nor continues playing the movie as usual. Pressing esc key, The movie goes on but there is no trace of the subtitle.
I have posted my debug log (or what I believe to be it) in the following link:
http://pastebin.com/39fwpTU4
I will thank any help and try to correct any mistake as it is pointed to me.

Agnew
(2012-04-25, 00:48)Agnew Wrote: Hi,
I'm really new here so please excuse me if I make any mistake .
I'm having problems downloading subtitles from opentitles. The add-on finds then, appears to be downloading them an then says: "subtitle downloaded an extracted" but neither closes itself nor continues playing the movie as usual. Pressing esc key, The movie goes on but there is no trace of the subtitle.
I have posted my debug log (or what I believe to be it) in the following link:
http://pastebin.com/39fwpTU4
I will thank any help and try to correct any mistake as it is pointed to me.

Agnew
Sorry I paid some more attention to previous post, so here is a real DEBUG log:
http://xbmclogs.com/show.php?id=1892
I hope I did it right this time.
(2012-04-25, 01:04)Agnew Wrote:
(2012-04-25, 00:48)Agnew Wrote: Hi,
I'm really new here so please excuse me if I make any mistake .
I'm having problems downloading subtitles from opentitles. The add-on finds then, appears to be downloading them an then says: "subtitle downloaded an extracted" but neither closes itself nor continues playing the movie as usual. Pressing esc key, The movie goes on but there is no trace of the subtitle.
I have posted my debug log (or what I believe to be it) in the following link:
http://pastebin.com/39fwpTU4
I will thank any help and try to correct any mistake as it is pointed to me.

Agnew
Sorry I paid some more attention to previous post, so here is a real DEBUG log:
http://xbmclogs.com/show.php?id=1892
I hope I did it right this time.
It's the same error, caused by a non-ascii character:
00:56:12 T:2973760368   ERROR: UnicodeDecodeError
00:56:12 T:2973760368   ERROR: :
00:56:12 T:2973760368   ERROR: 'ascii' codec can't decode byte 0xa0 in position 4: ordinal not in range(128)

https://github.com/amet/script.xbmc.subt...355c4f3cad might fix it, I still cant reproduce the issue Sad

@Agnew
if you can use the above and see if it fixes it and let us know please
(2012-04-25, 09:09)amet Wrote: https://github.com/amet/script.xbmc.subt...355c4f3cad might fix it, I still cant reproduce the issue Sad

@Agnew
if you can use the above and see if it fixes it and let us know please
I'm afraid the error is caused in a service.py and is caught in gui.py in the try & except routine that starts on line 212.
The error message is shown in the gui because of line 235.
(2012-04-25, 09:29)mr_blobby Wrote:
(2012-04-25, 09:09)amet Wrote: https://github.com/amet/script.xbmc.subt...355c4f3cad might fix it, I still cant reproduce the issue Sad

@Agnew
if you can use the above and see if it fixes it and let us know please
I'm afraid the error is caused in a service.py and is caught in gui.py in the try & except routine that starts on line 212.
The error message is shown in the gui because of line 235.

try: in 212 is for Search_Subtitles() we fail in extracting subs, create_name() fails with "zip_entry" having non ascii chr

or did I misread the whole debug log?
(2012-04-24, 08:53)amet Wrote: I believe that would happen with Linux builds that have no RAR support.

see here, http://xbmc.org/theuni/2012/04/10/xbmc-a...to-debian/ RAR support is disabled

EDIT: granted, we could handle that failure more gracefully Smile

Thanks for the quick response!

Actually it is not soooo un-gracefully Laugh The plugin doesn't hang per se, or throw a cryptic python error, I can press ESC to go back to the movie/show, or select another provider to search the subtitle (but http://www.subdivx.com is the best of the spanish subtitles providers, with a lot of different synced versions to chose from).

Now, If I understand the information in the link, the rar support in Ubuntu does not exist because it does not exist in Debian (because it isn't 100% free, right?).
But the info also says that this support exists in XBMCBuntu. So... the question is: is it possible to use the packages of XMBCBuntu in Ubuntu 12.04?

Edit: sorry, I realize that this is not the thread for this question. Im going to post a new thread for this. Thanks for the help.
Hello,

First, sorry for my bad English...

I have a problem with XBMC subtitles with Eden

After installing, when i try to search for sub, the windows close and nothing Eek

This is my log : http://pastebin.com/DuF8GyWJ

I try it in another computer, with the same software config (portable mode, video on NAS, Mysql,etc...) and it's ok Confused

Thank You
El_Titi

(2012-04-22, 22:18)amet Wrote:
(2012-04-22, 22:02)Thakoer Wrote: Amet

When can wexpwxt the new update ?
[quote='Thakoer' pid='1083824' dateline='1335124925']
Amet

When can we expect the new update?

soon

Mr Amet,

Are there any problems with the new release ... hopefully it comes soon,

no problems with new release, use the one from git if you cant wait for the official release
[quote='amet' pid='1088313' dateline='1335534511']
no problems with new release, use the one from git if you cant wait for the official release
[/quote


I don't now how to it Sad
3.1.0 is out on official repo

Code:
3.1.0

- Fixed 'Ondertitel.com' after site redesign and sync detection added, mr-blobby

- hearing_imp in hash search in podnapisi

- remove "disable hash search"

- option to store subtitles in 'Subs' folder

- remove old window compatibility, might break some skins. xml needs to be updated

- more utf-8 fixes

Hello,
Thank for this new version, but i'm always the same problem, see my log.

Code:
* log removed *

My config is Ubuntu oneyric with XBMC EDEN

@+
OS: LibreElec-7.95.beta6 kszaq - KODI Krypton-17.0 - TvHeadend 4.1.2415
SKIN: AeonMQ7 by MarcosQUI
AndroidBox: Bqeel M9C max
DVB-T2: August USB Freeview TV Receiver
NAS: D-Link DNS-325

  •   
  • 1
  • 8
  • 9
  • 10(current)
  • 11
  • 12
  • 72
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 6 Vote(s) - 4.5 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[RELEASE] XBMC Subtitles - Addon Script4.56