•   
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70(current)
  • 71
  • 72
  • 694
  •   
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution
(2013-11-04, 05:58)genbap Wrote: Tried latest master as you suggested Luna. Went back immediately to stable build noting same 3 problems with master build. 1. Cannot access PTV Live from added shortcut link on Confluence home page. 2. not able to navigate channel configuration with remote and 3. cannot enter advanced channel rules with remote or keyboard.

And you can do all three in the latest stable?

(2013-11-04, 08:14)lcadell Wrote: Ok, there are over 100 pages of threads so I am sure this has been addressed but I can't seem to find it. I have pseudotv and it works great and I just downloaded this to try it out and it is not working at all for me. It doesn't start at all. I click launch and nothing happens. Has anyone experienced this? I have tried uninstalling it and reinstalling several times with same results. I tried bringing over my old settings and still won't even try loading app. Literally nothing happens when I launch the app. What am I missing??

Log?

(2013-11-04, 09:04)EZ1976 Wrote:
(2013-11-03, 23:03)Lunatixz Wrote:
(2013-11-03, 20:58)EZ1976 Wrote: hi everyone.
now that PTV has DVB-T by project is almost complete Smile
say anyone know why my remote can only send the number 1 & 0?
i cannot use any other numbers beside this.
i am using a standard microsoft MCE remote.
would appreciate any help here
thanks

I also use a MCE remote, works great in both windows and openelec...

Make sure your remote has a keymap, and if you are using eventghost... make sure you remap your number keys.
Anyone else having this problem?

(2013-11-03, 21:50)genbap Wrote: This is the most awesome plugin I have seen. I now have my HDHomerun, Enigma2 PVR (FTA Satellite), Youtube, RSS feeds, plus my own channels from local data and Hulu operating all together in one interface. I have looked forward to this day for months (actually a couple of years). Thanks to all involved.

I am still using the stable version for a couple of reasons. I am unable to get EPG to work no matter what I do with xmltv (have tried mc2xml with microsoft and schedules direct and zap2xml). The moment I enter xmltv data for a channel 8 type I always get a black screen no matter which version I use (stable or master). With the current master I was unable to access the advanced menu (mentioned by another poster in post #1015 and apparently fixed) but I could also not get remote clicks to work at all in the configuration window of the master. In fact I can not get the remote to open PTV when I put PTV Live on the main screen of Confluence (it will open from Programs->Pseudo TV Live only, reported in #1005). So for now I am sticking with the stable build.

Still have to say this software and TV Guide are the two programs that finally have me using XBMC exclusively. Fantastic! Look forward to further developments.

I'm glad you like the new features...

I would recommend moving to the master version over the stable one... at least the latest (11/3) master that is... It is stable and includes necessary bug fixes.

As for xmltv data, it is really easy to setup. If you are still getting a black screen using chtype 8. I recommend checking the xmltv file, make sure it is not encoded using utf-8. Then I would delete the old xmltv file and build a brand new one. Double check you are using a xmltv channel id that is actually found within the xmltv file and also post your setting2 configuration for the channel that isn't working...

All else fails post your log, so I can take a look... I use xmltv data daily with PTVL, It should work great!

As for the advanced configuration... its a skinning issue... trying to work out the bugs; data isn't missing its just hidden by font colors or textures blocking information. Going to post a temp fix later.

Launching advanced settings, and ptvl from a menu or button map is fix and included in master...

hey
i had the same issue. my EPG grabber encodes the file in UTF-8 so i got a black screen, but also after converting it to ISO-8859-1 it still didnt work.
i opened a shared directory on my PC calles PTV and placed the xmltv.xml file in it without knowing it had only read access to everyone. for some reason it is working great with UTF-8.
could it be that PTVL changes something in the file that causes the black screen? while disabling write access allows it to display even though its in UTF 8?

regarding the keymap, i use openelec which is a skinny linux xbmc version so i dont use windows or eventghost.
i will try to keymap all the keys to it, maybe it will help.
thanks

Log?

@ARYEZ

Awesome work!
Image Lunatixz - Kodi / Beta repository
Image PseudoTV - Forum | Website | Youtube | Twitter | Help?
(2013-11-03, 04:50)redhalo Wrote: I'm having an issue that I saw a previous poster also had where my channel logos don't get found when using a custom set logo directory. They work fine using PTVL's default directory though. Is this something that has a solution and I missed it or do you need a log?

Also, does interleaving not work currently?

edit: Any chance of an option to parse youtube channels in reverse order?
(2013-11-04, 09:16)ARYEZ Wrote: Here's my new skin, which I've been calling "Frosted Glass." Unlike my previous skin this one is actually universal, and looks identical with any skin you choose.

Make sure you check out the READ ME file for installation instructions.

There's an issue with the vertical scrolling not working (which I hope to fix) but it's not a big deal.

Tv shows (library) OVERLAY
Image

Movies (library) OVERLAY
Image

Movies (Library) EPG
Image

Youtube OVERLAY
Image

TV (live) OVERLAY
Image

TV (live) EPG
Image

Dropbox Link:
https://www.dropbox.com/sh/l98fyfgdhek6h02/p2Au_41RQL

Wow - This is way too cool for school man! Can you point me to the channel logos you're using as well as anything else that I might need? Do you have a PSD for the channel logos or anything in case some of my channels aren't included?
This is getting lashed onto my system at home tonight!!!
(2013-11-04, 20:59)Daavid Wrote: Wow - This is way too cool for school man! Can you point me to the channel logos you're using as well as anything else that I might need? Do you have a PSD for the channel logos or anything in case some of my channels aren't included?
This is getting lashed onto my system at home tonight!!!

Hey glad to hear you like it...

The logos are all custom made by me so there isn't really a .PSD template per se, but I suppose I could upload a .PSD file that contains the effects I use (since those are at least uniform) so if you want to create any new channel logos all you'll have to do is select the effects and choose the default settings. Also the "pseudo-theater" logo is uniform for all my movie channels and "pseudo-radio" is there for music channels (once they are working) so I'll include those in the upload tonight.
Cool - Cheers
(2013-11-04, 05:58)genbap Wrote: Tried latest master as you suggested Luna. Went back immediately to stable build noting same 3 problems with master build. 1. Cannot access PTV Live from added shortcut link on Confluence home page. 2. not able to navigate channel configuration with remote and 3. cannot enter advanced channel rules with remote or keyboard.

I just triple checked your problems... As the developer I can safely say the latest (11/3) master is more stable ATM....

1) launching PTVL was fixed. Problem is on your end....
2) Are you saying your remote only works with stable?
3) there maybe some skin issues with the configuration screen, but everything is accessible via keyboard and remote.
Image Lunatixz - Kodi / Beta repository
Image PseudoTV - Forum | Website | Youtube | Twitter | Help?
Also anyone that tries out my skin let me know how the install goes on various skins...I tested it on AEON mq5, AEON nox, Ace, and confluence so far and at least on my dev machine it's worked without any problems.
(2013-11-03, 21:50)genbap Wrote: This is the most awesome plugin I have seen. I now have my HDHomerun, Enigma2 PVR (FTA Satellite), Youtube, RSS feeds, plus my own channels from local data and Hulu operating all together in one interface. I have looked forward to this day for months (actually a couple of years). Thanks to all involved.

I am still using the stable version for a couple of reasons. I am unable to get EPG to work no matter what I do with xmltv (have tried mc2xml with microsoft and schedules direct and zap2xml). The moment I enter xmltv data for a channel 8 type I always get a black screen no matter which version I use (stable or master). With the current master I was unable to access the advanced menu (mentioned by another poster in post #1015 and apparently fixed) but I could also not get remote clicks to work at all in the configuration window of the master. In fact I can not get the remote to open PTV when I put PTV Live on the main screen of Confluence (it will open from Programs->Pseudo TV Live only, reported in #1005). So for now I am sticking with the stable build.

Still have to say this software and TV Guide are the two programs that finally have me using XBMC exclusively. Fantastic! Look forward to further developments.

I was having the exact same issue as you. I switched to XMLTV GUI: www.birtles.org.uk/xmltv/ using my schedules direct account and I got it working no problem. I have windows task scheduler grab 1 day's worth of programming every day at 5am. Just one day's worth of data for 6 channels takes some time for PTVL to parse (at least for me) so I limit it to 1 day. This is the command I use: xmltvconsole.exe /Grab /D1


Good luck!
Just loaded master at 7:45 pm central US time.

Deleted Cache, Settings2.xml

I'm trying to get ustvnow to work, via autotune. When launching PTV it Parses and adds tv shows but once completed adding the 8 stations it just exits and when I rerun PTV it start the process all over again.

Should it be working right now?

I have double checked and the ustvnow plugin is working correctly.
(2013-11-05, 04:20)wattman Wrote: Just loaded master at 7:45 pm central US time.

Deleted Cache, Settings2.xml

I'm trying to get ustvnow to work, via autotune. When launching PTV it Parses and adds tv shows but once completed adding the 8 stations it just exits and when I rerun PTV it start the process all over again.

Should it be working right now?

I have double checked and the ustvnow plugin is working correctly.

Log?
Image Lunatixz - Kodi / Beta repository
Image PseudoTV - Forum | Website | Youtube | Twitter | Help?
Am I able to add terrestrial channels from antenna? If so, how would I do it?

Also (as I'm quite new to this AMAZING plugin), for the guys that use this with local, live and internet TV, how are you structuring your channels?

Any tips would be greatly appreciated.

g
hi
i configured apple's trailer rss feed (http://trailers.apple.com/trailers/home/...ailers.rss) like this

<settings>
<setting id="Channel_1_type" value="11" />
<setting id="Channel_1_1" value="http://trailers.apple.com/trailers/home/rss/newtrailers.rss" />
<setting id="Channel_1_2" value="1" />
<setting id="Channel_1_3" value="100" />
<setting id="Channel_1_changed" value="False" />
<setting id="Channel_1_rulecount" value="1" />
<setting id="Channel_1_rule_1_id" value="1" />
<setting id="Channel_1_rule_1_opt_1" value="Apple Trailers" />
<setting id="LastResetTime" value="1383658036" />
<setting id="Channel_1_time" value="0" />
</settings>


the channel didnt open and i got this in the debug:

15:31:46 T:8172 DEBUG: script.pseudotv.live-FileAccess: trying to open C:\Users\eyalz\AppData\Roaming\XBMC\userdata\addon_data\script.pseudotv.live\settings2.xml
15:31:46 T:8172 DEBUG: script.pseudotv.live-VFSFile: trying to open C:\Users\eyalz\AppData\Roaming\XBMC\userdata\addon_data\script.pseudotv.live\settings2.xml
15:31:46 T:8172 DEBUG: script.pseudotv.live-VFSFile: Opening C:\Users\eyalz\AppData\Roaming\XBMC\userdata\addon_data\script.pseudotv.live\settings2.xml
15:31:46 T:8172 DEBUG: script.pseudotv.live-ChannelList: makeChannelList 1
15:31:46 T:8172 DEBUG: script.pseudotv.live-ChannelList: Building RSS Feed http://trailers.apple.com/trailers/home/...ailers.rss using type 1...
15:31:46 T:8172 DEBUG: script.pseudotv.live-ChannelList: buildRSSFileList
15:31:46 T:8172 DEBUG: script.pseudotv.live-ChannelList: buildRSSFileList, RSS , Limited to = 100
15:31:46 T:10840 DEBUG: Caching image 'C:\Users\eyalz\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.pseudotv.live-master\resources\skins\skin.transparency\media\kj.png' to 'a/ade9ef78.png':
15:31:46 T:10840 DEBUG: cached image 'special://masterprofile/Thumbnails/a/ade9ef78.png' size 1280x720
15:31:47 T:1252 DEBUG: CWinEventsWin32::WndProcWindow is active
15:31:47 T:1252 DEBUG: CWinEventsWin32::WndProc: Focus switched to process C:\Windows\explorer.exe
15:31:48 T:8172 ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
- NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>
Error Contents: object has no attribute 'image'
Traceback (most recent call last):
File "C:\Users\eyalz\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.pseudotv.live-master\resources\lib\Overlay.py", line 195, in onInit
if self.readConfig() == False:
File "C:\Users\eyalz\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.pseudotv.live-master\resources\lib\Overlay.py", line 318, in readConfig
self.channels = self.channelList.setupList()
File "C:\Users\eyalz\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.pseudotv.live-master\resources\lib\ChannelList.py", line 135, in setupList
self.setupChannel(i + 1, False, True, False)
File "C:\Users\eyalz\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.pseudotv.live-master\resources\lib\ChannelList.py", line 421, in setupChannel
if self.makeChannelList(channel, chtype, chsetting1, chsetting2, chsetting3, chsetting4, append) == True:
File "C:\Users\eyalz\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.pseudotv.live-master\resources\lib\ChannelList.py", line 636, in makeChannelList
fileList = self.buildRSSFileList(setting1, setting2, setting3, channel)
File "C:\Users\eyalz\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.pseudotv.live-master\resources\lib\ChannelList.py", line 2561, in buildRSSFileList
thumburl = feed.channel.image['url']
File "C:\Users\eyalz\AppData\Roaming\XBMC\addons\script.pseudotv.live-master\resources\lib\feedparser.py", line 416, in __getattr__
raise AttributeError, "object has no attribute '%s'" % key
AttributeError: object has no attribute 'image'
-->End of Python script error report<--
15:31:48 T:1252 DEBUG: ------ Window Deinit (DialogProgress.xml) ------
15:31:49 T:9012 DEBUG: script.pseudotv.live-FileLock: refreshLocks
15:31:49 T:10876 INFO: Scriptresult: Waiting on thread 4672
15:31:50 T:4024 DEBUG: script.pseudotv.live-FileLock: refreshLocks
15:31:51 T:1252 DEBUG: ------ Window Deinit (Pointer.xml) ------
@EZ1976 please don't flood the thread with logs, upload the log and post the link...
Image Lunatixz - Kodi / Beta repository
Image PseudoTV - Forum | Website | Youtube | Twitter | Help?
In case anyone missed it, I uploaded an updated version of my new skin last night to include a template .PSD file for anyone interested.

Also I need everyone on here to do me a favor...

Can everyone that's active on this thread take a couple of minutes and try to auto tune some music channels? Luna needs as many logs as possible to figure out what the issue is, and right now we just don't have enough data.

Remember to enable debugging before you do, and then please upload a log here so we can get to the bottom of why this feature is still buggy.
I know my question(s) are newbish but I'm REALLY trying to figure out how to incorporate NPVR live channels into PTVlive. ANY help would be most appreciated. I'm banging my head against the wall. Is it even possible?
  •   
  • 1
  • 68
  • 69
  • 70(current)
  • 71
  • 72
  • 694
  •   



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution45
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.