•   
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118(current)
  • 119
  • 120
  • 694
  •   
  Thread Closed
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution
HAHA I broke Youtube subscription and playlist.... , but figured out where my mistake was... Smile
Image Lunatixz - Kodi / Beta repository
Image PseudoTV - Forum | Website | Youtube | Twitter | Help?
Before I flood this thread with unnecessary posts about why my channel line up isn't working, is there a tutorial on how to edit your settings2.xml file? I'm a beginner with xml, and would like to better understand how to add in channel options like "watched only" content, or using pre-exsting playlists.

Thanks in advance.
Git updated, let me know how the new Youtube/RSS parsing is working...
I removed "file limit" setting for youtube/RSS. The setting3 "_3" switch is the only limit setting, if left blank a default value of 50 is used (max = 1000). I also removed strm/nfo generation.
Image Lunatixz - Kodi / Beta repository
Image PseudoTV - Forum | Website | Youtube | Twitter | Help?
Just update to the latest from Git.

Youtube channels came up right away, so did the pvr channels.

Still no local media and other internet channels.
(2013-12-19, 03:07)Lunatixz Wrote: Git updated, let me know how the new Youtube/RSS parsing is working...
I removed "file limit" setting for youtube/RSS. The setting3 "_3" switch is the only limit setting, if left blank a default value of 50 is used (max = 1000). I also removed strm/nfo generation.

Not having any luck with playlists, don't know about subscriptions..... Undecided When building it shows some info real quick about the channel for the playlist, but no actual channel in the epg.
Builds a m3u in cache for the channel as well but nothing in it. Maybe its just me, I don't know... Never had playlists working in earlier versions either. User names work no problemo though.
(2013-12-19, 06:34)Redkiller223 Wrote:
(2013-12-19, 03:07)Lunatixz Wrote: Git updated, let me know how the new Youtube/RSS parsing is working...
I removed "file limit" setting for youtube/RSS. The setting3 "_3" switch is the only limit setting, if left blank a default value of 50 is used (max = 1000). I also removed strm/nfo generation.

Not having any luck with playlists, don't know about subscriptions..... Undecided When building it shows some info real quick about the channel for the playlist, but no actual channel in the epg.

pm me with your playlist url

https://www.dropbox.com/s/4aj4zxg9omtf1s...hot018.png

WIP Overlay
Image Lunatixz - Kodi / Beta repository
Image PseudoTV - Forum | Website | Youtube | Twitter | Help?
OK i cant get this to work. If i use live streams it works perfectly but if i create a TV chanel based on Network from my current library, it starts to configure the channel on load, starts to populate it and then black screens and goes no further. I really dont understand the problem as Psuedo TV works flawlessly and i'm doing nothing different than i would using that plugin.

I've tried deleting all settings files etc and as soon as I create a channel based on Network it does the very same thing. Any ideas ?

I enabled debug but that shows little info on what the problem may be

Heres a snippet from the only log entries that may be causing issue

Code:
19:54:11 T:1820277616  NOTICE: http://www.google-analytics.com/__utm.gif?utmp=PTVL%2F940124634%2FVersion%3A0.2.2%2FSkin%3Adefault&utmac=UA-45979766-1&utmwv=5.2.2d&utmcc=__utma%3D1.940124634.1.1.1.1%3B&utmn=2957500153
19:54:12 T:1820277616  NOTICE: Pragma: no-cache
                                            Expires: Wed, 19 Apr 2000 11:43:00 GMT
                                            Last-Modified: Wed, 21 Jan 2004 19:51:30 GMT
                                            X-Content-Type-Options: nosniff
                                            Content-Type: image/gif
                                            Date: Wed, 18 Dec 2013 13:43:08 GMT
                                            Server: Golfe2
                                            Content-Length: 35
                                            Cache-Control: private, no-cache, no-cache=Set-Cookie, proxy-revalidate
                                            Age: 22262
                                            Alternate-Protocol: 80:quic
                                            Connection: close
19:54:13 T:1820277616   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>
                                            Error Contents: VideoParser instance has no attribute 'mountedFS'
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/Overlay.py", line 207, in onInit
                                                if self.readConfig() == False:
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/Overlay.py", line 349, in readConfig
                                                self.channels = self.channelList.setupList()
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/ChannelList.py", line 149, in setupList
                                                self.setupChannel(i + 1, False, True, False)
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/ChannelList.py", line 438, in setupChannel
                                                if self.makeChannelList(channel, chtype, chsetting1, chsetting2, chsetting3, chsetting4, append) == True:
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/ChannelList.py", line 742, in makeChannelList
                                                fileList = self.buildFileList(fle, channel)
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/ChannelList.py", line 1672, in buildFileList
                                                dur = self.videoParser.getVideoLength(uni(match.group(1)).replace("\\\\", "\\"))
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/VideoParser.py", line 69, in getVideoLength
                                                filename = self.handleSMB(filename)
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/VideoParser.py", line 101, in handleSMB
                                                return self.mountPosixSMB(newfilename)
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/VideoParser.py", line 110, in mountPosixSMB
                                                if self.mountedFS == True:
                                            AttributeError: VideoParser instance has no attribute 'mountedFS'
                                            -->End of Python script error report<--
-= My Media Centre =-
ACER Revo R3610 | x2 1.5TB WD Caviar Green SATA Hard Drives (WD15EADS) | x2 2.0TB WD Caviar Green SATA Hard Drive ( WD15EARS ) | 3.5in Black eSATA USB Trayless SATA External Hard Drive Enclosure | Emprex 3009URF Wireless MCE Remote Control | XBMCLive Dharma Beta1
(2013-12-19, 11:20)danz0l Wrote: OK i cant get this to work. If i use live streams it works perfectly but if i create a TV chanel based on Network from my current library, it starts to configure the channel on load, starts to populate it and then black screens and goes no further. I really dont understand the problem as Psuedo TV works flawlessly and i'm doing nothing different than i would using that plugin.

I've tried deleting all settings files etc and as soon as I create a channel based on Network it does the very same thing. Any ideas ?

I enabled debug but that shows little info on what the problem may be

Heres a snippet from the only log entries that may be causing issue

Code:
19:54:11 T:1820277616  NOTICE: http://www.google-analytics.com/__utm.gif?utmp=PTVL%2F940124634%2FVersion%3A0.2.2%2FSkin%3Adefault&utmac=UA-45979766-1&utmwv=5.2.2d&utmcc=__utma%3D1.940124634.1.1.1.1%3B&utmn=2957500153
19:54:12 T:1820277616  NOTICE: Pragma: no-cache
                                            Expires: Wed, 19 Apr 2000 11:43:00 GMT
                                            Last-Modified: Wed, 21 Jan 2004 19:51:30 GMT
                                            X-Content-Type-Options: nosniff
                                            Content-Type: image/gif
                                            Date: Wed, 18 Dec 2013 13:43:08 GMT
                                            Server: Golfe2
                                            Content-Length: 35
                                            Cache-Control: private, no-cache, no-cache=Set-Cookie, proxy-revalidate
                                            Age: 22262
                                            Alternate-Protocol: 80:quic
                                            Connection: close
19:54:13 T:1820277616   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>
                                            Error Contents: VideoParser instance has no attribute 'mountedFS'
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/Overlay.py", line 207, in onInit
                                                if self.readConfig() == False:
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/Overlay.py", line 349, in readConfig
                                                self.channels = self.channelList.setupList()
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/ChannelList.py", line 149, in setupList
                                                self.setupChannel(i + 1, False, True, False)
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/ChannelList.py", line 438, in setupChannel
                                                if self.makeChannelList(channel, chtype, chsetting1, chsetting2, chsetting3, chsetting4, append) == True:
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/ChannelList.py", line 742, in makeChannelList
                                                fileList = self.buildFileList(fle, channel)
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/ChannelList.py", line 1672, in buildFileList
                                                dur = self.videoParser.getVideoLength(uni(match.group(1)).replace("\\\\", "\\"))
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/VideoParser.py", line 69, in getVideoLength
                                                filename = self.handleSMB(filename)
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/VideoParser.py", line 101, in handleSMB
                                                return self.mountPosixSMB(newfilename)
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/VideoParser.py", line 110, in mountPosixSMB
                                                if self.mountedFS == True:
                                            AttributeError: VideoParser instance has no attribute 'mountedFS'
                                            -->End of Python script error report<--

Can I get a full log?
Image Lunatixz - Kodi / Beta repository
Image PseudoTV - Forum | Website | Youtube | Twitter | Help?
Heres the full log

http://pastebin.com/btXZhzgZ

Ive tried it many times now with the very same results. I've deleted the settings folder, recreated new channels (3 i think in this config). Ive tried a different skin, disabled all my plugin services and even tried different builds. All with the very same results.

I'm using xbmcbuntu

As i say, the very same steps, using PseudoTV vanilla works perfectly and the channels populate as they should. And internet streams works flawlessly on your build.
-= My Media Centre =-
ACER Revo R3610 | x2 1.5TB WD Caviar Green SATA Hard Drives (WD15EADS) | x2 2.0TB WD Caviar Green SATA Hard Drive ( WD15EARS ) | 3.5in Black eSATA USB Trayless SATA External Hard Drive Enclosure | Emprex 3009URF Wireless MCE Remote Control | XBMCLive Dharma Beta1
I'm having a problem with an EPG for 1 channel. Here is the channel setup.
Code:
<setting id="Channel_5_type" value="8" />
    <setting id="Channel_5_1" value="I1045.223774507.microsoft.com" />
    <setting id="Channel_5_2" value="plugin://plugin.video.ustvnow/?name=My9&mode=play" />
    <setting id="Channel_5_3" value="ustvnow" />
    <setting id="Channel_5_rulecount" value="1" />
    <setting id="Channel_5_rule_1_id" value="1" />
    <setting id="Channel_5_rule_1_opt_1" value="MyNetworkTV" />

When I try and incorporate the proper EPG data, the channel does not load and the only message in the log I can find about it is the following:

06:59:26 T:6844 ERROR: script.pseudotv.live-ChannelList: Unable to get information about channel 5

When I look in my ustvnow.xml file I see lots of valid data for the channel. Here is an snippet example of valid data as it hasn't happened yet.

Code:
<programme start="20131219230000 -0500" stop="20131219233000 -0500" channel="I1045.223774507.microsoft.com">
        <title lang="en">King of the Hill</title>
        <sub-title lang="en">Rodeo Days</sub-title>
        <desc lang="en">The rodeo comes to town, and Bobby shames his family when he fails at calf-roping and succeeds at being a clown.</desc>

Now this same ustvnow.xml file is able to load the data for the rest of the USTVNOW channels, just not this one troublesome channel. Wondering if there is more debugging I should put on or any insight anyone might have as to what the problem may be?
(2013-12-19, 11:32)Lunatixz Wrote:
(2013-12-19, 11:20)danz0l Wrote: OK i cant get this to work. If i use live streams it works perfectly but if i create a TV chanel based on Network from my current library, it starts to configure the channel on load, starts to populate it and then black screens and goes no further. I really dont understand the problem as Psuedo TV works flawlessly and i'm doing nothing different than i would using that plugin.

I've tried deleting all settings files etc and as soon as I create a channel based on Network it does the very same thing. Any ideas ?

I enabled debug but that shows little info on what the problem may be

Heres a snippet from the only log entries that may be causing issue

Code:
19:54:11 T:1820277616  NOTICE: http://www.google-analytics.com/__utm.gif?utmp=PTVL%2F940124634%2FVersion%3A0.2.2%2FSkin%3Adefault&utmac=UA-45979766-1&utmwv=5.2.2d&utmcc=__utma%3D1.940124634.1.1.1.1%3B&utmn=2957500153
19:54:12 T:1820277616  NOTICE: Pragma: no-cache
                                            Expires: Wed, 19 Apr 2000 11:43:00 GMT
                                            Last-Modified: Wed, 21 Jan 2004 19:51:30 GMT
                                            X-Content-Type-Options: nosniff
                                            Content-Type: image/gif
                                            Date: Wed, 18 Dec 2013 13:43:08 GMT
                                            Server: Golfe2
                                            Content-Length: 35
                                            Cache-Control: private, no-cache, no-cache=Set-Cookie, proxy-revalidate
                                            Age: 22262
                                            Alternate-Protocol: 80:quic
                                            Connection: close
19:54:13 T:1820277616   ERROR: EXCEPTION Thrown (PythonToCppException) : -->Python callback/script returned the following error<--
                                             - NOTE: IGNORING THIS CAN LEAD TO MEMORY LEAKS!
                                            Error Type: <type 'exceptions.AttributeError'>
                                            Error Contents: VideoParser instance has no attribute 'mountedFS'
                                            Traceback (most recent call last):
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/Overlay.py", line 207, in onInit
                                                if self.readConfig() == False:
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/Overlay.py", line 349, in readConfig
                                                self.channels = self.channelList.setupList()
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/ChannelList.py", line 149, in setupList
                                                self.setupChannel(i + 1, False, True, False)
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/ChannelList.py", line 438, in setupChannel
                                                if self.makeChannelList(channel, chtype, chsetting1, chsetting2, chsetting3, chsetting4, append) == True:
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/ChannelList.py", line 742, in makeChannelList
                                                fileList = self.buildFileList(fle, channel)
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/ChannelList.py", line 1672, in buildFileList
                                                dur = self.videoParser.getVideoLength(uni(match.group(1)).replace("\\\\", "\\"))
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/VideoParser.py", line 69, in getVideoLength
                                                filename = self.handleSMB(filename)
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/VideoParser.py", line 101, in handleSMB
                                                return self.mountPosixSMB(newfilename)
                                              File "/home/xbmc/.xbmc/addons/script.pseudotv.live-master/resources/lib/VideoParser.py", line 110, in mountPosixSMB
                                                if self.mountedFS == True:
                                            AttributeError: VideoParser instance has no attribute 'mountedFS'
                                            -->End of Python script error report<--

Can I get a full log?



I have a fix for this. There is an uninitialized variable. If you add self.mountedFS to the def __init__ it works.

Code:
diff --git a/resources/lib/VideoParser.py b/resources/lib/VideoParser.py
index ae8d6fc..63fa9a1 100644
--- a/resources/lib/VideoParser.py
+++ b/resources/lib/VideoParser.py
@@ -43,6 +43,7 @@ class VideoParser:
         self.MKVExts = ['.mkv']
         self.FLVExts = ['.flv']
         self.TSExts  = ['.ts', '.m2ts']
+        self.mountedFS = False


     def log(self, msg, level = xbmc.LOGDEBUG):
Yolan that works perfectly mate. Thanks. Now my channels are scanning as they should do. Many thanks mate.
-= My Media Centre =-
ACER Revo R3610 | x2 1.5TB WD Caviar Green SATA Hard Drives (WD15EADS) | x2 2.0TB WD Caviar Green SATA Hard Drive ( WD15EARS ) | 3.5in Black eSATA USB Trayless SATA External Hard Drive Enclosure | Emprex 3009URF Wireless MCE Remote Control | XBMCLive Dharma Beta1
Thanks Yolan! That fixed my version as well!
trying to get the hang of this, can someone tell me what is wrong with this?

<setting id="Channel_901_type" value="9" />
<setting id="Channel_901_1" value="5400" />
<setting id="Channel_901_2" value="smb://192.168.1.2/home/xbmc/Data/PseudoTv/Music/CapitalTV.strm" />
<setting id="Channel_901_3" value="Capital TV" />
<setting id="Channel_901_4" value="UK's No.1 Hit Music Station" />
<setting id="Channel_901_rulecount" value="1" />
<setting id="Channel_901_changed" value="True" />
<setting id="Channel_901_time" value="0" />
<setting id="Channel_901_rule_1_id" value="1" />
<setting id="Channel_901_rule_1_opt_1" value="Capital TV" />

Contents of CapitalTV.strm

rtmp://cdn-sov-2.musicradio.com:80/LiveVideo/Capital timeout=15
http://www.directlinkupload.com/uploads/...static.mp4
I've figured out a work around to my problem, even though I'm not sure why. I created a separate mc2xml batch to download the one channel and keep it in a separate .xml file. When I load that, it loads fine. Perhaps a parsing error in the XML reading routine? Any log files I can provide to help narrow down the issue?
  •   
  • 1
  • 116
  • 117
  • 118(current)
  • 119
  • 120
  • 694
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 45 Vote(s) - 4.29 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution4.2945
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.