The TVDB scraper is currently broken due to upgrade works at TheTVDB site. We hope this issue will be resolved quickly.

  •   
  • 1
  • 262
  • 263
  • 264(current)
  • 265
  • 266
  • 315
  •   
  Thread Closed
Release [depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only
Hi...

I'm currently writing a plugin for a website and some contents of the website are YouTube playlist links in the following format:
Code:
http://www.youtube.com/playlist?list=PLAYLIST_ID

Is it possible to queue such a playlist in the YouTube plugin? I searched the forums and on Google, but I couldn't find anything that answers my question. I even took a quick look at the source code, but couldn't find anything either. So instead of searching for hours I thought I'll ask here.


Thanks
(2014-02-18, 23:59)culprit Wrote: Is it possible to queue such a playlist in the YouTube plugin?

Yes. Use the following url to play a youtube playlist by its list id:

Code:
plugin://plugin.video.youtube/?action=play_all&playlist=PLAYLIST_ID

You can use this with xbmcplugin.addDirectoryItem() and RunPlugin(). You need to be logged into the youtube addon for this to work, it's possible to get around this by editing YouTubePlaylistControl.py:

Code:
# fetch the video entries
if get("scraper") == "search_disco":
    (result, status) = self.scraper.searchDisco(params)
    print repr(result)
elif get("scraper") == "liked_videos":
    (result, status) = self.getLikedVideos(params)
elif get("playlist"):
    params["user_feed"] = "playlist"
    params["login"] = "true"  <---------- CHANGE THIS TO "false" TO REMOVE LOGIN REQUIREMENT
    result = self.getUserFeed(params)
elif get("user_feed") in ["recommended", "watch_later", "newsubscriptions", "favorites"]:
Is anyone updating the existing Youtube plugin to implement all recent changes done by Youtube? (Login and Vevo issues)
Hi, try this http://ulozto.net/xSvJm6MB/youtube-fix-zip. It's working for me.
Copy files from archive to ../addons/plugin.video.youtube

youtube login is only username (not email address)
vevo video working fine

________________
W2
Xbian 1.0RC1
Youtube plugin 4.4.6
Is there a way to add --Play all/new subscription videos-- to favorites.

Right now I am clicking on video's -> video add-ons- > YouTube -> My Subscriptions --> (right click) new subscription videos -> play all.

tia
Hi.
I can´t find this:
"find the oauth2_access_token setting and copy the access_token phrase from step 3 to the value field
find the oauth2_refresh_token setting and copy the refresh_token phrase from step 3 to the value field"

In my settings.xml file from youtube plugin.

HELP PLEASE, I CAN´T LOGGIN.
All I see is this:
<?xml version="1.0" encoding="utf-8" standalone="yes"?>
<settings>

<!-- General -->
<category label="30218">
<setting id="username" type="text" label="30200" default="" />
<setting id="user_password" type="text" option="hidden" label="30201" enable="!eq(-1,)" default="" />
<setting type="sep" />
<setting id="safe_search" type="enum" label="30209" lvalues="30277|30219|30220" default="1" />
<setting id="hd_videos" type="enum" label="30208" lvalues="30213|30215|30216|30217" default="2" />
<setting type="sep" />
<setting id="download_path" type="folder" label="30207" default="" />
<setting type="sep" />
<setting id="lang_code" type="enum" label="30276" lvalues="30277|30278|30279|30280|30281|30282|30283" default="0" />
<setting id="transcode" type="bool" label="30274" enable="!eq(-1,0)" default="false" />
<setting id="annotations" type="bool" label="30284" enable="!eq(-2,0)" default="false" />
</category>

<!-- Advanced -->
<category label="30260">
<setting id="list_view" type="enum" label="30259" lvalues="30271|30272|30273" default="0" />
<setting id="perpage" type="enum" label="30210" values="10|15|20|25|30|40|50" default="6" />
<setting id="saved_searches" type="enum" label="30211" values="10|20|30|40" default="3" />
<setting type="sep" />
<setting id="region_id" type="enum" label="30221" lvalues="30222|30223|30224|30225|30226|30227|30228|30229|30230|30231|30232|30233|30234|30235|30236|30237|30238|30239|30240|30241|30242|30243|30244|30245" default="0" />
<setting id="hd_videos_download" type="enum" label="30261" lvalues="30262|30215|30216|30217" default="0" />
<setting type="sep" />
<setting id="preferred" type="bool" label="30285" default="true" />
<setting id="notification_length" type="enum" label="30212" values="1|2|3|4|5|6|7|8|9|10" default="2" />
<setting id="timeout" type="enum" label="30265" values="5|10|15|20|25" default="3" />
<setting id="debug" type="bool" label="30246" default="false" />
<setting type="sep" />
</category>

<!-- Folders -->
<category label="30247">
<setting id="explore" type="bool" label="30248" default="true" />
<setting id="recommended" type="bool" label="30249" default="true" />
<setting id="watch_later" type="bool" label="30250" default="true" />
<setting id="liked" type="bool" label="30251" default= "true" />
<setting id="contacts" type="bool" label="30252" default="true" />
<setting id="favorites" type="bool" label="30253" default="true" />
<setting id="playlists" type="bool" label="30254" default="true" />
<setting id="subscriptions" type="bool" label="30255" default="true" />
<setting id="uploads" type="bool" label="30256" default="true" />
<setting id="downloads" type="bool" label="30257" default="true" />
<setting id="search" type="bool" label="30258" default="true" />
<setting id="history" type="bool" label="30288" default="true" />
</category>

<!-- Explore YouTube -->
<category label="30270">
<setting id="categories" type="bool" label="30266" default="true" />
<setting id="disco" type="bool" label="30263" default="true" />
<setting id="feeds" type="bool" label="30249" default="true" />
<setting id="movies" type="bool" label="30268" default="true" />
<setting id="music" type="bool" label="30286" default="true" />
<setting id="shows" type="bool" label="30267" default="true" />
<setting id="trailers" type="bool" label="30264" default="true" />
<setting id="live" type="bool" label="30287" default="true" />
</category>
</settings>
Sorry!!! I was working with the wrong File!!!!

IT WORK FOR ME!!!!

Thanks
(2014-02-20, 03:52)tinfox Wrote: Is there a way to add --Play all/new subscription videos-- to favorites.

You can favorite the My Subscriptions folder and then manually right click on New Subscription Videos to play all.

Alternatively you can make a custom favorite; edit favourites.xml in the userdata folder and add the following line:

Code:
<favourite name="Youtube Subs New Play All">ActivateWindow(10025,&quot;plugin://plugin.video.youtube/?login=true&amp;path=%2froot%2fsubscriptions%2fnew&amp;action=play_all&amp;user_feed=newsubscriptions&amp;contact=default&quot;)</favourite>

If you want to shuffle playback you can also throw in '&amp;shuffle=true' like so:

Code:
<favourite name="Youtube Subs New Play All">ActivateWindow(10025,&quot;plugin://plugin.video.youtube/?login=true&amp;path=%2froot%2fsubscriptions%2fnew&amp;action=play_all&amp;user_feed=newsubscriptions&amp;contact=default&amp;shuffle=true&quot;)</favourite>

When you stop playback it sends you to the root Videos folder.
just did a xbmc backup restore, and everything works great except i cant login to youtube. I´ve tried uninstallling the pluggin and installing, no luck. how do i completely uninstall it, or is there another fix?
(2014-02-19, 23:53)wiper2 Wrote: Hi, try this http://ulozto.net/xSvJm6MB/youtube-fix-zip. It's working for me.
Copy files from archive to ../addons/plugin.video.youtube
Thank you, fixed the login problem for me too Smile
(2014-02-20, 10:51)torenvalk Wrote:
(2014-02-20, 03:52)tinfox Wrote: Is there a way to add --Play all/new subscription videos-- to favorites.

You can favorite the My Subscriptions folder and then manually right click on New Subscription Videos to play all.

Alternatively you can make a custom favorite; edit favourites.xml in the userdata folder and add the following line:

Code:
<favourite name="Youtube Subs New Play All">ActivateWindow(10025,&quot;plugin://plugin.video.youtube/?login=true&amp;path=%2froot%2fsubscriptions%2fnew&amp;action=play_all&amp;user_feed=newsubscriptions&amp;contact=default&quot;)</favourite>

If you want to shuffle playback you can also throw in '&amp;shuffle=true' like so:

Code:
<favourite name="Youtube Subs New Play All">ActivateWindow(10025,&quot;plugin://plugin.video.youtube/?login=true&amp;path=%2froot%2fsubscriptions%2fnew&amp;action=play_all&amp;user_feed=newsubscriptions&amp;contact=default&amp;shuffle=true&quot;)</favourite>

When you stop playback it sends you to the root Videos folder.
That works great except that I'm prompted for a pin from google. If I just hit done without entering a pin then it works as expected. If I do enter my texted code then it will fail.
Hi, Its me again. Is anybody going to work on the 480p, 1080p DASH issue. This issue has been around for a long time
Hi

Any help appreciated with this problem I am having.

Any video I play on plays for like 1 to 5 seconds then stops. I gave tried changing the settings around but no luck. I have a very fast internet connection so it's not that.

Cheers

Edit - never mind it was Cinema Experience that was causing it.
(2014-02-19, 23:53)wiper2 Wrote: Hi, try this http://ulozto.net/xSvJm6MB/youtube-fix-zip. It's working for me.
Copy files from archive to ../addons/plugin.video.youtube

youtube login is only username (not email address)
vevo video working fine

I does not work in my XBMC, I am trying to install the package (Zip file) but it says the files are wrong structure. I am using Android version of XBMC.
Do we use specific aplicativos password on two step verificariam from google?
  •   
  • 1
  • 262
  • 263
  • 264(current)
  • 265
  • 266
  • 315
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 28 Vote(s) - 4.14 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[depricated] old YouTube Plugin - XBMC 13.0 Frodo/Gotham only4.1428