Tapatalk subscriptions don't work
#1
Using Tapatalk on an iPhone 5, the Subscriptions and Participated sections never load on the XBMC forum. Sometimes it gives the error:
Error Domain=tapatalk
Code=2203 "The operation couldn't be completed. (tapatalk error 2203.)"

Other times it simply sits there on a blank loading screen. All my other forums are working fine in Tapatalk.
Reply
#2
I use tapatalk daily on android and it is working fine for me.

I have just subscribed to this thread and it showed up in tapatalk immediately.

A quick Google search shows some threads where iOS users have that issue on several forums, but I don't see a fix.
Reply
#3
there is an tapatalk update available - will try to install it this weekend
Reply
#4
Same problem iPhone 5S
XBMC won't load on tapatalk
I get the notifications but they won't load either.

It's been broken for over a week.

All my other forums on tapatalk work fine.
I'm on the latest iOS 7.0.6 and all apps are up to date.
Reply
#5
Most other threads seem to suggest users fixed it by reinstalling tapatalk from scratch, but let's wait until we are on the latest version with the forum.
Reply
#6
Reinstalling the app fixed it for me. Thanks.
Reply
#7
Interesting. This must be the umpteenth time they had an incorrect upgrade process.
Reply
#8
(2014-02-27, 12:07)JazJon Wrote: Same problem iPhone 5S
XBMC won't load on tapatalk
I get the notifications but they won't load either.

It's been broken for over a week.

All my other forums on tapatalk work fine.
I'm on the latest iOS 7.0.6 and all apps are up to date.

Try clearing the cache in the app settings.
Reply
#9
(2014-02-27, 20:00)SpaceMonkey Wrote:
(2014-02-27, 12:07)JazJon Wrote: Same problem iPhone 5S
XBMC won't load on tapatalk
I get the notifications but they won't load either.

It's been broken for over a week.

All my other forums on tapatalk work fine.
I'm on the latest iOS 7.0.6 and all apps are up to date.

Try clearing the cache in the app settings.

That worked! Thanks
Reply
#10
I have to go into Tapatalk settings and clear the cache every few days to get XBMC to load.
Reply
#11
That is really an issue with tapatalk on your device. They seem to have issues on iOS
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Tapatalk subscriptions don't work00