•   
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200(current)
  • 201
  • 202
  • 218
  •   
  Thread Closed
v17 LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)
@grisia yes, most likely PR10930. Can you provide a screenshot of what you see in #1114, and a screenshot of what you now see with #1115+ ?
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
I have many problems with latest build and tvheadend.
It fails sometimes indicating no signal. Has anyone had this problem?
I dont know the correct combination, but two weeks ago, works perfectly!
Regards.
@ezar have you installed the latest tvheadend42 from the add-ons folder (see "addons" link at bottom of first post in this thread).
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
hey,
now that https://github.com/raspberrypi/firmware/issues/676 is fixed i still notice a very slow ui while watching live tv compared to a sd card boot.

cpu ram usage seems like on sd card and mpg2 codec is enabled aswell.
(2016-11-15, 13:49)popcornmix Wrote:
(2016-11-12, 19:03)Vimes Wrote: I too have been trying to find something repeatable, like you note. As yet I haven't been able to. Last night it happened, the video paused for a few seconds and the audio continued and then the video starts starts back up, jumping to be in sync with the sound.
For ages I thought that it was kinda unique to my system as I searched for "pauses" and not "stutter". I'm not drawing comfort that others can be affected but perhaps that might increase the chances of one of us capturing a meaningful log for the Devs to look at.

Dave's issue involved a:
"ERROR: CMMALVideo::GetPicture - called but m_output_ready is empty"
in kodi.log - does yours?

I've had a closer look at the code around there and have tweaked something that looked suspicious.
As I can't reproduce on demand it's hard to say if it has helped, but let me know if you think latest build is any better.

You probably fixed it. I saw this issue irregular but found it also quite often in the log files.
I did a
Code:
grep -i "m_output_ready" .kodi/temp/*
daily.
Code:
ERROR: CMMALVideo::GetPicture - called but m_output_ready is empty
WARNING: Decoder Error getting videoPicture.

Haven't seen the issue nor above error message in versions since your post. Smile
After some testing , i noticed that the daisuki streams needs sometimes several tries of playback.

Example: Episode 6 from Dagashikashi
14:00:30.253 T:1961763664 INFO: CheckIdle - Closing session to http://www.daisuki.net (easy=0x5701b6a0, multi=(nil))
14:00:40.201 T:1740632992 ERROR: ffmpeg[67BFF3A0]: [crypto] Unable to open resource: http://bngn-vh.akamaihd.net/i/43383936/3...2fAQ%3d%3d
14:00:40.202 T:1740632992 ERROR: ffmpeg[67BFF3A0]: [hls,applehttp] Error when loading first segment 'http://bngn-vh.akamaihd.net/i/43383936/35470338/smil/US/00032/953275578668225.smil/segment1_6000000_av.ts?null=0&id=AgDYvZ3fAhYILtpMMFi9jfmCE14IhtI8d7rLKDoDcFzxeoZHwtbk1bSci6uEH4xkhk+GmLYzoh2fAQ%3d%3d'
14:00:40.217 T:1740632992 DEBUG: Error, could not open file https://bngn-vh.akamaihd.net/i/43383936/...2938708654
14:00:40.217 T:1740632992 ERROR: OpenDemuxStream - Error creating demuxer

After three tries of playback, the episode started. Complete Debug Log: http://sprunge.us/TdIa . Works fine with Kodi 16.1 on my Notebook.
I've updated to the newest build and now there is a problem on boot.
"Add-on migration in progress - please wait..."
This takes almost 1 hour right now.
Is this normal?



Edit: Solved
Chroma Add-on was the problem
(2016-11-19, 13:38)Milhouse Wrote: @ezar have you installed the latest tvheadend42 from the add-ons folder (see "addons" link at bottom of first post in this thread).

Yes. I used last addon build.
(2016-11-19, 15:07)ElectricPim Wrote: Haven't seen the issue nor above error message in versions since your post. Smile

Good to hear.
(2016-11-19, 16:24)ezar Wrote:
(2016-11-19, 13:38)Milhouse Wrote: @ezar have you installed the latest tvheadend42 from the add-ons folder (see "addons" link at bottom of first post in this thread).

Yes. I used last addon build.

Not really sure. You should post a debug log and "journalctl -a" (or post same on the tvheadend forum, if it's a tvheadend specific issue).

If screenshots make the issue any clearer, they would be welcome too. Maybe someone will recognise what the issue is and suggest a solution or PR a fix.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
Hi,
Since build #1115 I've have an issue with pvr recordings.

In Kodi I have grouping turned on for pvr recordings. Since build #1115 all records in sub,sub-folders/groups disappears.

For series I create a channel folder and seriesname as subfolder of channel. So I got a folder structure for example like this '[Chanelname]/[Seriesname]/[Episode.mkv]'. But since #1115 i don't see any series folder/group in Kodi.

When I disable grouping in Kodi I see all recordings.

May be "[PVR] Fix recordings url encoding. (PR:10930, 2 commits, 5 files changed)" or "Json fixes (PR:10927, 2 commits, 4 files changed)" is affecting this issue.

As PVR backend i'm on Tvheadend 4.1-2322~g879d532


Build #1114 Recordings

Recodings overview
Image

Subgroup "Disney Jr."
Image

Subgroup "Disney Jr./Wunderhaus"
Image


Build #1115 Recordings

Recodings overview
Image

Subgroup "Disney Jr." with missing sub/subgroups
Image
(2016-11-19, 23:08)grisia Wrote: Hi,
Since build #1115 I've have an issue with pvr recordings.

Thanks, the screenshots help make it clearer. Hopefully a Kodi developer knows what is happening. Pinging @ksooo as the last person to try and fix this with PR10930.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
New LibreELEC.tv Krypton build #1119: RPi / RPi2
(Supercedes previous build)

Code:
# uname -a
Linux rpi512 4.8.9 #1 Sat Nov 19 21:04:16 GMT 2016 armv6l GNU/Linux

# vcgencmd version
Nov 19 2016 19:49:42
Copyright (c) 2012 Broadcom
version af95a294891b6ca0d369ffb1cabcc3f6c53489ca (clean) (release)

# lsb_release
LibreELEC (Milhouse) - Version: devel-20161119210315-#1119-g653bc14 [Build #1119]

# Kodi version
(17.0-BETA6 Git:da57020). Platform: Linux ARM 32-bit

Based on tip of LibreELEC.tv master (653bc14d, changelog) and tip of XBMC master (da570207, changelog) with the following modifications: Build Highlights:
  1. New firmware - updates for frambebuffer, debug_sym and deinterlace
  2. New 4.8.9 kernel
Build Details:
  1. Firmware (Nov 19):
    • next: Update to latest master branch
    • firmware: h264: Calculate interlace state more like ffmpeg. See: link
  2. LibreELEC.tv:
    • cleanup: remove for real out of tree projects and options file, featu… (PR:952, 1 commit, 3 files changed)
    • Hyperion fix build, update protobuf, bump version (PR:950, 3 commits, 4 files changed)
    • steamcontroller: initial add-on (PR:944, 3 commits, 11 files changed)
    • busybox: update to busybox-1.25.1 (PR:953, 1 commit, 2 files changed)
    • bluez: updated to 5.43 (PR:948, 1 commit, 1 file changed)
    • connman: remove unneeded patch (PR:947, 1 commit, 1 file changed)
    • pvr.filmon: Change user agent as filmon was blocking old one (PR:946, 1 commit, 1 file changed)
    • linux: update to linux-4.8.9 (PR:956, 4 commits, 31 files changed)
    • inputstream.rtmp: update to add-on version 1.0.2 (54fb7d11)
  3. XBMC:
    • [binary-addons] Rename DEPENDS_PATH to ADDON_DEPENDS_PATH (PR:10865, 1 commit, 9 files changed)
    • Fix 100% cpu usage after a while while scanning for peripheral events (PR:10921, 2 commits, 5 files changed)
    • Fix episode selection when entering a show from the homescreen (PR:10845, 1 commit, 2 files changed)
    • Controller dialog fixes and code improvements (PR:10932, 5 commits, 11 files changed)
    • [PVR][Estuary] Recordings window: show status for recordings in progress (PR:10954, 1 commit, 4 files changed)
    • Fix crash in PVR input streams (PR:10952, 2 commits, 2 files changed)
    • [dxvahd] Re-init video context before creating an enumerator. (PR:10920, 3 commits, 2 files changed)
    • guilib: fix segfault caused by not protected method CGUITextureManage… (PR:10956, 1 commit, 1 file changed)
    • [PVR] Recordings window: Fix show status for recordings in progress (PR:10959, 1 commit, 3 files changed)
  4. inputstream.rtmp:
    • Update version after do not close non-existent session (PR:12, 1 commit, 1 file changed)
  5. newclock5:
    • Commits no longer in build:
      • fixed: do not null player pointer on Close (546e2c96)
      • changed: drop passing string as const char* (e4fbf383)
  6. kernel 4.8.y:
    • Commits no longer in build:
      • Merge pull request #1717 from notro/bcm270x-rip-1 (9fce3365)
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
i use on Windows 10 "TinghtVNC" for connect to Raspberry

since the #1116 is VNC broken

Connection to #1115 works
on #1116, 1117, 1118 and the last #1119 not working.
I see in the log(raspberry) nothing.

Windows error..
from Germany text to English translate Wink

"No connection could be established because the target computer refuses the connection"

I have neither changed on PC or Raspberry, only updated you firmware.
(2016-11-20, 01:04)kampfi Wrote: i use on Windows 10 "TinghtVNC" for connect to Raspberry

since the #1116 is VNC broken

Whatever add-on you installed on your RPi to enable VNC is most likely in need of an update (my guess, broken SSL).

Updated Krypton addons based on gcc-6.2.0 and LibreSSL 2.4.4 are being prepared and will appear in the LibreELEC repository in the next few days. In the meantime I suggest you roll back to #1115 if you need VNC.
Texture Cache Maintenance Utility: Preload your texture cache for optimal UI performance. Remotely manage media libraries. Purge unused artwork to free up space. Find missing media. Configurable QA check to highlight metadata issues. Aid in diagnosis of library and cache related problems.
  •   
  • 1
  • 198
  • 199
  • 200(current)
  • 201
  • 202
  • 218
  •   
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 19 Vote(s) - 4.63 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
LibreELEC Testbuilds for RaspberryPi (Kodi 17.0)4.6319