Solved Opensubtitles not working without reason
#1
Exclamation 
Hi guys!
I wasn't able to download subtitles for anything even manually in Kodi (LibreELEC) with OpenSubtitles (this means a lot, Czech is only on here and a little on BSplayer).
I saw that OpenSubtitles made a new website with redirect button on the old one (OpenSubtitles ORG....changed to COM...+some UI etc..) so maybe they changed coding or how the engine is searching and the add-on is not updated.
Yesterday it was working properly...

Do you know where to get the add-on so I could maybe fix it myself? Or who to contact for an update?
Thanks! <3
Reply
#2
Your not alone in this here the same fault wonder what it is
Reply
#3
(2019-08-18, 12:13)Gman2oo6 Wrote: Your not alone in this here the same fault wonder what it is

Not sure if it is same issue, but for me none of the subtitles work (worked a week ago when i used it).
Opensubtitles, Titlovi and Subscene return no result: "No subtitles found"
where Opensubtitles additionally throw error: "Error searching for subtitles".

This is on latest stable 18.3 on Windows 7 64-bit and there is nothing in the log that points to error.

Hopefully this is not isolated issue and that it will be addresses soon.
Reply
#4
fixed ! its working again API was down on opensubtitles
Reply
#5
Thread marked solved.
Got a Kodi problem? Provide us with a full Debug log (wiki) || Usefull pages: First time user (wiki) || Troubleshooting (wiki) || Free content (wiki) || Forum rules (wiki) || VPN policy (wiki)
Reply
#6
(2019-08-18, 13:28)Gman2oo6 Wrote: fixed ! its working again API was down on opensubtitles
What about Subscene? Fixed too?
BTW - Thanks a lot everyone :-)
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Opensubtitles not working without reason00