[bug] script.TvTunes does not exist
#1
hi yall.

xbmc 10.1 (f/repo) + T! 3.11.5 (f/repo) + TvThemes 0.8.1 (f/repo) = FAIL Confused


SOLUTION...
in ~/.xbmc/addons/skin.transparency/720p/Includes_Workarounds.xml:

Code:
--- <onfocus>XBMC.RunScript(script.TvTunes,backend=True)</onfocus>
+++ <onfocus>XBMC.RunScript(script.tvtunes,backend=True)</onfocus>

ppic posted about the script id changing here a week ago

thanks for all this awesome sauce
yall rock !!! Cool
rPi 2&3 | android phones | fireHD8 | linux | win10 + NFS NAS w/ mySQL + props to...
libreElecyatse, titan, AELflexGet, context.manageTags (a zosky original)
Reply
#2
cheers for posting the fix mate!

i'd already updated the code in svn last week,
but kinda forgot to post a heads-up for 3.11.5 users :-)
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
Reply
#3
Exactly what I was looking for, thanks!

I was wondering why the music suddenly stopped playing a few days ago...
Reply
#4
This unfortunately didn't fix it for me.
Reply
#5
NotNobody Wrote:This unfortunately didn't fix it for me.

could you post a Debug Log so we can check what's going qrong?
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
Reply
#6
ronie Wrote:could you post a Debug Log so we can check what's going qrong?

6:17:53 T:3396 M:1405186048 WARNING: Skin has invalid include: TVTunes

Or did you need the whole thing?
Reply
#7
NotNobody Wrote:6:17:53 T:3396 M:1405186048 WARNING: Skin has invalid include: TVTunes

Or did you need the whole thing?

nope, let's start with that.
i have no clue where that invalid include comes from...

check two things,
MyVideoNav.xml, near the bottom should be this line:
Code:
<include condition="Skin.HasSetting(TvTunes)">[b]TvTunes[/b]</include>

and in Includes_Workarounds.xml, also near the end of the file:
Code:
<include name="[b]TvTunes[/b]">
    <onfocus>XBMC.RunScript(script.[b]tvtunes[/b],backend=True)</onfocus>
</include>

please make sure the capitalization is exactly as above.
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
Reply
#8
Checked, and all capitalization is fine.
Reply
#9
NotNobody Wrote:Checked, and all capitalization is fine.

ok, then i'll *do* need that full Debug Log ;-)
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
Reply
#10
http://notnobody.com/xbmc.log

My "Movies" link is also not working now... any tips for doing a fresh install but preserving my custom settings?
Reply
#11
ok, i see three issues here:

1) you're running a nightly build of xbmc.
T! v3.11.5 is not compatible with nightly builds.
you should use the svn version of Transparency! instead.

2) somehow you made an error when you edited Includes_Workarounds:
Quote:Error loading includes.xml file (C:\Users\Rob\AppData\Roaming\XBMC\addons\skin.transparency\720p\Includes_Workarounds.xml): Error document empty. (row=0, col=0)

3) to get your movies button up and running again:
disable Skin Settings > Scripts > Integrate Cinema Experience in home movie menu buttons
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
Reply
#12
ronie Wrote:ok, i see three issues here:

1) you're running a nightly build of xbmc.
T! v3.11.5 is not compatible with nightly builds.
you should use the svn version of Transparency! instead.

2) somehow you made an error when you edited Includes_Workarounds:


3) to get your movies button up and running again:
disable Skin Settings > Scripts > Integrate Cinema Experience in home movie menu buttons

Thanks for your help. Big Grin

I overwrote my Includes_Workarounds file with the one found in http://transparency-xbmc.googlecode.com/svn/trunk/ and now it works!!
Reply
#13
oops, you can scratch the first of my previous remarks,
you're not using a nightly build.

second, don't use that file, instead use this one:
http://transparency-xbmc.googlecode.com/...rounds.xml
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
Reply
#14
edit:

and after replacing Includes_Workarounds.xml,

carefully make this change:
change:
Code:
<onfocus>XBMC.RunScript(script.TvTunes,backend=True)</onfocus>
to:
Code:
<onfocus>XBMC.RunScript(script.[b]t[/b]v[b]t[/b]unes,backend=True)</onfocus>
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
Reply
#15
ronie, along the same lines (but not entirely)

when visualizations-for-background is ON
... xbmc shows visuals when a theme starts

i like this feature ... when listening to music (& browsing the lib)
when (not listening to music &) theme.mp3 loads
... can we please keep the fan-art on screen ?

is that too much to ask for ?
rPi 2&3 | android phones | fireHD8 | linux | win10 + NFS NAS w/ mySQL + props to...
libreElecyatse, titan, AELflexGet, context.manageTags (a zosky original)
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
[bug] script.TvTunes does not exist0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.