XBMC Keeps Crashing
#1
So the problem is that XBMC keeps crashing on me. Just today I tried installing XBMC on 2 separate Apple TV's. I've tried using both the terminal code and installing threw aTV Flash (black). Both ways work fine for installing XBMC but the issue arrises once I am inside XBMC. There isn't one specific thing that I do that causes it to crash, it just crashes unexpectedly at random times.

I have previously installed XBMC on other Apple TV's in the past with no problems. Is there something new that happend with XBMC today, or what is going on?

On a side note, I also noticed today that when installing XBMC with the terminal code, that my download speed is very slow once i do the "apt-get update" and in the past it has been fast. Dont know if that means anything.

Thanks
Reply
#2
i have the same issue, it lets me in for about 8 seconds and boots me out.
and it only happens since the blackout yesterday.

no matter how many units i try they all have the same problem
Reply
#3
Happening on both my aTV's tonight. Uninstalled and reinstalled, no luck. Could it be a plug-in not working right?
Reply
#4
ishadow Wrote:i have the same issue, it lets me in for about 8 seconds and boots me out.
and it only happens since the blackout yesterday.

no matter how many units i try they all have the same problem

thechrisreese Wrote:Happening on both my aTV's tonight. Uninstalled and reinstalled, no luck. Could it be a plug-in not working right?

Yes. its the same issue as both you guys are having. Im glad there are other people dealing with this same thing. Is this a known XBMC issue and is there a fix coming?
Reply
#5
Logs
http://dl.dropbox.com/u/48583/xbmc.log
http://dl.dropbox.com/u/48583/xbmc.old.log
Reply
#6
thechrisreese Wrote:Logs
http://dl.dropbox.com/u/48583/xbmc.log
http://dl.dropbox.com/u/48583/xbmc.old.log

What does this mean?
Reply
#7
Definitely think it is an issue with Bluetendes and Icefilms and the repositories for XBMC. Those are the errors showing up. Not sure why that would crash this out, but my logs show those to be the issue.
Reply
#8
JLEW700 Wrote:What does this mean?

Devs smarter than me can read them to see what the issue is.
Reply
#9
thechrisreese Wrote:Definitely think it is an issue with Bluetendes and Icefilms and the repositories for XBMC. Those are the errors showing up. Not sure why that would crash this out, but my logs show those to be the issue.

So you think its a problem with the repositories and not XBMC?
Reply
#10
i don't think its the repositories, i installed xbmc with atv flash and through telnet, without any repositories and it still crashes.
Reply
#11
Please do debug logs (i.e. enable debug logging in Settings->System) - otherwise it's not much use.
Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


[Image: badge.gif]
Reply
#12
Here are my logs

http://pastebin.com/bafGWDwn
Reply
#13
Go to this post fixed the problem for me. http://expandedmedia.org/XBMCHUB/phpBB3/...f=15&t=192 good luck Smile
Reply
#14
I didn't have any problems the last time I used xbmc about 12 hours ago. Now once I load up xbmc it crashes in exactly 40 seconds. I timed it twice. I deleted all of the .db files as the one post suggested, no luck. Here's my log.

http://pastebin.com/1X7Ss0qZ
Reply
#15
Hey guys&girls Smile I'm having the same issues this morning..Also did remove the .db files
but that didn't help...

This is on a AppleTV2...is there a reason why this is happing now it was running fine 2 days ago??
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
XBMC Keeps Crashing00