Fresh install of GIT code on Ubuntu 11.10, no .xbmc folder being generated
#1
I've been away from the forums for a while now and decided to start fresh with Eden b2 and seem to have something weird. I have a fresh install of Ubuntu 11.10 Onieric, got the latest code from git and successfully compiled and installed XBMC. I'm looking for the userdata folder to get into advancedsettings.xml again, and for some weird reason I'm not seeing .xbmc in my home folder. Am I missing something? The settings seem to be getting saved somewhere, but I'm not seeing it.
Client: XBMCuntu Frodo - ASRock ION 330 Pro - Logitech Harmony One
Server: 4U NORCO RPC-4220 20-drive case - UnRAID 5.0 - 38 TB parity-protected storage
Reply
#2
Did you press Ctrl+H to display hidden folders?
Reply
#3
I'm working from command line, in the home folder for the user I set up using the command "ls -al" which should show hidden folders. I'm not seeing it there. The settings are being saved somewhere, I have rebooted my machine and everything sticks in XBMC. Not sure where though!
Client: XBMCuntu Frodo - ASRock ION 330 Pro - Logitech Harmony One
Server: 4U NORCO RPC-4220 20-drive case - UnRAID 5.0 - 38 TB parity-protected storage
Reply
#4
Nevermind, I thought I had rebooted already and didn't. Guess the folder doesn't get created until you reboot. My bad!
Client: XBMCuntu Frodo - ASRock ION 330 Pro - Logitech Harmony One
Server: 4U NORCO RPC-4220 20-drive case - UnRAID 5.0 - 38 TB parity-protected storage
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Fresh install of GIT code on Ubuntu 11.10, no .xbmc folder being generated00
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.