•  Previous
  • 1
  • 2(current)
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
  • Next 
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 3.2 Average
XBMC 11.0 Eden: RC 2 available now
#16
That sounds just about like how I do it. So yes, everything that you export separate in Eden rc-2 will scrape in dharma. It works for me.
#17
is anyone else having issues with the default weather it was working fine in beta 1 2 and 3.. also xperience1080 no longer works... for now i am dropping back to beta 3..
XBMC Frodo 12 - Windows 7 - Asrock Ion 330HT - Aeon Nox
#18
paul Wrote:is anyone else having issues with the default weather it was working fine in beta 1 2 and 3.. also xperience1080 no longer works... for now i am dropping back to beta 3..

i would appreciate a Debug Log if you have troubles with weather
Do not PM or e-mail Team-Kodi members directly asking for support.
Always read the Forum rules, Kodi online-manual, FAQ, Help and Search the forum before posting.
#19
splobber Wrote:I usually use the below command to update to the latest version, but it already says I have the latest version installed (I am on Dharma 10.1). I tried the team unstable repository but that didn't make any difference either.

sudo add-apt-repository ppa:team-xbmc-svn/ppa
sudo apt-get clean
sudo apt-get update
sudo apt-get install xbmc
sudo reboot

Any ideas?

The repository you're looking for is ppa:team-xbmc/unstable
#20
Thanks, I tried that but I get this.


[email protected]:~# sudo add-apt-repository ppa:team-xbmc/unstable
Executing: gpg --ignore-time-conflict --no-options --no-default-keyring --secret-keyring /etc/apt/secring.gpg --trustdb-name /etc/apt/trustdb.gpg --keyring /etc/apt/trusted.gpg --keyserver keyserver.ubuntu.com --recv 189701DA570C56B9488EF60A6D975C4791E7EE5E
gpg: requesting key 91E7EE5E from hkp server keyserver.ubuntu.com
gpg: key 91E7EE5E: "Launchpad PPA for XBMC for Linux" not changed
gpg: Total number processed: 1
gpg: unchanged: 1
#21
FibreNL Wrote:have eden rc2 cant use moviemeter scrapper not working.downloading no movie info looks likt it seeking for the info but stops and then there is no movie info.
use IMBD then all working fine.

i there somthing wrong with the dutch moviemeter scrapper?

I am experiencing the same problem. Think the Moviemeter add-on needs to be updated...
#22
Yes we all do hoop the fix the scrapper soon
#23
Hey guys

Im new to the forums so please bare with me. First big thanks to you guys for this awesome software.

Im currently setting up an Asrock Ion3D for my stepdad but have had some problems with streaming content from an Time Capsule to the Asrock using SMB.
I heard that the new 11.0 Eden would solve this problem - if so, has this been included in the RC2 as of yet or?

Thanks in advance!
#24
i couldn't get SMB to show anything at all, but NFS shows up right away with no problems....so i just left it NFS....
Foxconn NT-A3500 E-350 Fusion Nettop - Win7x64 Ult - XBMC Eden
#25
Deleted. Wrong forum.
Zotac ZBOX HD-ND22
XBMCBuntu
Frodo / Confluence
2 x 3TB HDD
flirc
Harmony 885
#26
nobody_here Wrote:i couldn't get SMB to show anything at all, but NFS shows up right away with no problems....so i just left it NFS....

It's been that way for me since the Eden beta releases. I was hoping that it would be resolved in the release candidates but appears not.

Running XBMC on Win 7 I can manually add a SMB network share by typing the full address but can't browse to SMB shares.
[Image: widget]
#27
Kokonutcreme Wrote:It's been that way for me since the Eden beta releases. I was hoping that it would be resolved in the release candidates but appears not.

Running XBMC on Win 7 I can manually add a SMB network share by typing the full address but can't browse to SMB shares.

It does work for me in win7.

All my pc's are in the same networkgroup
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
#28
ronie Wrote:i would appreciate a Debug Log if you have troubles with weather
thanks for the reply heres my debug log

http://pastebin.com/embed_js.php?i=QVejJLzV
XBMC Frodo 12 - Windows 7 - Asrock Ion 330HT - Aeon Nox
#29
XBMC RC2 (compiled from source) just hangs on the splashscreen. I had to delete guisettings and start over, but... not happy about redoing all my settings.
Image
Code:
GRANT ALL PRIVILEGES ON `xbmc_%`.* TO 'xbmc'@'%';
IF you have a mysql problem, find one of the 4 dozen threads already open.
#30
Do you have the old settings file and can reproduce to help us out?
Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.


[Image: badge.gif]
  •  Previous
  • 1
  • 2(current)
  • 3
  • 4
  • 5
  • 8
  • Next 
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 5 Vote(s) - 3.2 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
XBMC 11.0 Eden: RC 2 available now3.25