Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
Poster.jpg not displayed
#1
I've newly installed Eden and Aeon Nox

But impossible to see any poster.jpg in the TV-Shows.

The "Use poster.jpg" option is enable.

Any idea ? Thanks in advance for your help
Reply
#2
How are your sources configured ?
You could start by an example of your folder structure.
Admin @ Passion-XBMC
(official french community)
Reply
#3
The TV-Shows are in a Samba share, after that all episodes are classified by TV-Shows and seasons:

e.g. smb://192.168.1.10/series/dexter/season 1/dexter_s01e01.avi

The folder.jpg are correctly saved in the TV-Shows folder but are not displayed in Aeon Nox.

Reply
#4
I have the same setup (SMB shares), and it works. Try deleting textures.db.

Also there is new labels for thumbs available, so maybe that's it ? (post eden)
Admin @ Passion-XBMC
(official french community)
Reply
#5
(2012-03-27, 09:14)Maxoo Wrote: I have the same setup (SMB shares), and it works. Try deleting textures.db.

Also there is new labels for thumbs available, so maybe that's it ? (post eden)

deleting it won't help.
With post Eden hasn't been done anything with the skin.

poster.jpg should work just fine (not folder.jpg , that will only be of use when scanning your library from scratch)
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Reply
#6
poster.jpg is also in the folder.

Nothing is displayed by Aeon, the logo.png don't work either.
Reply
#7
I have the same problem for a long time...
Reply
#8
Same problem here since the update to Eden.
Even the Logo's are gone.

my TV Show stucture is:

<Shownames>\
- Seasons\...
- logo.jpg
- folder.jpg
- poster.jpg
- clearart.jpg
Reply
#9
(2012-03-29, 10:06)pred Wrote: Same problem here since the update to Eden.
Even the Logo's are gone.

my TV Show stucture is:

<Shownames>\
- Seasons\...
- logo.jpg
- folder.jpg
- poster.jpg
- clearart.jpg

it should be logo.PNG and clearart.PNG not jpg

I've been using eden builds for a while and it's all working fine for me
Hardware: Revo 3610 + SSD - Harmony 700 Remote
Software: XBMCBuntu Gotham - Sickbeard - SabNZBd+

Image
Reply
#10
Logo.png is also at the good place. But nothing is displayed.
Reply
#11
(2012-03-29, 10:06)pred Wrote: Same problem here since the update to Eden.
Even the Logo's are gone.

my TV Show stucture is:

<Shownames>\
- Seasons\...
- logo.jpg
- folder.jpg
- poster.jpg
- clearart.jpg
should be
Code:
<Shownames>\
      - Season 01\
               s01e01....mkv
              etc
     - Season 02\...
               s01e02...mkv
      - logo.png
      - folder.jpg
      - poster.jpg
      - clearart.png
Donate: https://kodi.tv/contribute/donate (foundation), 146Gr48FqHM7TPB9q33HHv6uWpgQqdz1yk (BTC personal)
Estuary: Kodis new default skin - ExtendedInfo Script - KodiDevKit
Reply
#12
I have exactly this configuration. No logo nor poster are displayed.
There is really a bug with Eden or aeon.
Reply
#13
(2012-03-29, 19:10)rlanfran Wrote: I have exactly this configuration. No logo nor poster are displayed.
There is really a bug with Eden or aeon.

post a full Debug Log on pastebin.com or paste.ubuntu.com and put the link here
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Reply
#14
I solved it with the help of this thread.

Thanks
Reply



Poster.jpg not displayed51