Allwinner A10 : Is XBMC ported to MALI-400MP ?
(2012-09-26, 15:00)Shivansps Wrote: The crash issue is because of libmad on dev enviroment, those videos are probably using MP3 audio.

As for SW or HW rendering, play a video and then open /home/(user)/.xbmc/temp/xbmc.log, search for "A10", and see if its failling or opening... But right now it only supports H264 and MPEG2, but its not a cedar problem.

I have tested again with debug option enabled. All the three small HD movies I played previously worked till the end. The debugging info shows FPS between 16-25fps and 35-50% cpu usages (during video playback). It's same for both 1080p as well as 720p movies.

The log file does mention Cedar usages, here is a portion of the log file:

Code:
21:39:03 T:1230066752  NOTICE: Opening video stream: 0 source: 256
21:39:03 T:1230066752  NOTICE: Creating video codec with codec id: 28
21:39:03 T:1230066752   DEBUG: CDVDFactoryCodec: compiled in hardware support: CrystalHD:no OpenMax:no VDPAU:no VAAPI:no
21:39:03 T:1230066752   DEBUG: FactoryCodec - Video: A10 - Opening
21:39:03 T:1230066752   DEBUG: A10: cedar open.
21:39:03 T:1230066752   DEBUG: FactoryCodec - Video: A10 - Opened
21:39:03 T:1230066752  NOTICE: Creating video thread
21:39:03 T:1221678144  NOTICE: Thread CDVDPlayerVideo start, auto delete: false
Reply
 
Thread Rating:
  • 15 Vote(s) - 4.13 Average


Messages In This Thread
RE: Allwinner A10 : Is XBMC ported to MALI-400MP ? - by cristatus - 2012-09-26, 16:27


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Allwinner A10 : Is XBMC ported to MALI-400MP ?4.1315