Linux AudioEngine testers - Linux only
(2012-09-09, 23:54)furii Wrote:
(2012-09-09, 15:33)tseller Wrote: Tested Xingchao's patches today on my HTPC with some DTS-HD MA, Dolby TrueHD, DTS 5.1 and DD 5.1 clips. They work great, no problems at all. Channel mapping for 7.1 is correct. This is absolutely awesome. Thank you so much for this great work! All HTPC-Intel users out there will fall in love with you guys Smile I hope those patches will make it into Linux 3.6. My system:

- Core i3 2100T
- Intel DH67CF Board
- Marantz NR 1601 Receiver with Teufel 7.1 setup
- Ubuntu 12.04 with patched 3.2.0 kernel
- modified HDA-intel.conf
- latest XBMC 12.0 from master branch

how long did you test the hd audio playback? you didn't get any alsa underruns causing the audio to briefly drop out? this occurs several times during movies currently with nvidia. would be interesting if it was confined to nvidia hardware.

I have nVidia hardware both an ION2 system and a GT520 and I don't suffer with audio drop outs... I run OpenELEC and we have a thread dedicated to the AudioEngine and this issue isn't being reported by others either...
Reply
 
Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
Almost there, but still no HD - by OkvOkv - 2012-04-17, 03:54
AudioEngine testers - Linux only - by Ritzie - 2012-05-12, 18:36
RE: AudioEngine testers - Linux only - by vicbitter - 2012-09-10, 09:07


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
AudioEngine testers - Linux only54
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.