Linux AudioEngine testers - Linux only
Hi, 'm using OpenElec, build a Intel project yesterday to update to kernel 3.7.4. But still can not get DTS-MA/TrueHD to work.

Sometimes crackling noise, sometimes static

Before that, I always used Openelec with analog stereo because didn't had a HT in my bedroom.

My setup:

Philips HTS 3541/78(basic HT for my bedroom) connected via HDMI 1 (ARC input) to a Sony Bravia KDL 32ex405 with an hdmi 1.4 cable
HTPC with openelec connected via HDMI 4 on TV with an hdmi 1.4 cable

My HTPC specs:
Openelec Intel x86-64 Build from git master yesterday (Kernel 3.7.4)
Intel i3-2100 (Sandy Bridge - VAAPI)
4GB RAM (2x2gb)
Old 160GB Sata I HDD
Motherboard ECS H61H2-M2 : http://www.ecs.com.tw/ECSWebSite/Product...3&LanID=12 (with hdmi instead of DVI)

aplay -l


**** List of PLAYBACK Hardware Devices ****
card 0: PCH [HDA Intel PCH], device 0: VT1705 Analog [VT1705 Analog]
Subdevices: 1/1
Subdevice #0: subdevice #0
card 0: PCH [HDA Intel PCH], device 1: VT1705 Digital [VT1705 Digital]
Subdevices: 1/1
Subdevice #0: subdevice #0
card 0: PCH [HDA Intel PCH], device 2: VT1705 HP [VT1705 HP]
Subdevices: 1/1
Subdevice #0: subdevice #0
card 0: PCH [HDA Intel PCH], device 3: HDMI 0 [HDMI 0]
Subdevices: 0/1
Subdevice #0: subdevice #0

Openelec Settings

Audio Output: HDMI
Channels: 5.1
All decoding ON except AAC
Audio device: [HDA Intel PCH] HDMI 0
Audio passthorugh: [HDA Intel PCH] SNY Sony TV on HDMI

Full xbmc.log: http://pastebin.com/wwFGQ6Xy

Reply
 
Thread Rating:
  • 4 Vote(s) - 5 Average


Messages In This Thread
Almost there, but still no HD - by OkvOkv - 2012-04-17, 03:54
AudioEngine testers - Linux only - by Ritzie - 2012-05-12, 18:36
RE: AudioEngine testers - Linux only - by v1n1c1uS - 2013-01-25, 16:25


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
AudioEngine testers - Linux only54
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.