Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
[SOLVED] Userdata folder trouble... crashes to new system...
#1
Question 
On XBMC Eden 11 ..... I just build a new system and transfer over my userdata folder from my other pc and it crashes at startup.....

But I found out if I leave the original userdata folder when xbmc installs it works.

Is there a way I can fix this....

I have attached the dump file it gave me.....

http://www8.zippyshare.com/v/91553799/file.html

Thank you. Tongue
Reply
#2
Possibly due to non Eden compatible add-ons or settings. Try just moving over you .db files and see what happens. Can you place your debug log on pastebin and link to it instead of download site?
Read this before using these builds.
Changelog
Reply
#3
(2012-04-13, 19:18)kricker Wrote: Possibly due to non Eden compatible add-ons or settings. Try just moving over you .db files and see what happens. Can you place your debug log on pastebin and link to it instead of download site?

It's just weird because I'm transferring file from Eden 11 to Eden 11
Reply
#4
Well, try everything except your guiIsettings.xml and Modelines.xml files.
Read this before using these builds.
Changelog
Reply
#5
Well can't get it to work.... so going to start from scratch..... why is it now giving me trouble when in setting.... Use a true fullscreen window rather then truefull screen . When I uncheck it ..... xbmc pixalates Sad
Reply
#6
xbmc pixalates when in TRUE FULL ?
or FALSE FULL ?
Reply
#7
TRUE
Reply
#8
ok
go TRUE
but uncheck DXVA2
what happens?
Reply
#9
Stupid.... well its good to know.... in my bios it was set to 32MB shared mem..... this APU needs to share 512...... I forgot to change that...... thank you.... know everything works....
Reply



[SOLVED] Userdata folder trouble... crashes to new system...00