Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average
Video sort methods not working
#1
I have the current EDEN release, deleted my db and started over with the current version and rescraped everything on my Win7 64bit machine.

I don't go under movies from the main menu, rather I use videos and navigate to my movie folder that has the content set to movies and everything is scraped fine.

When I go along the top where it's currently at "SORT BY:NAME" and switch it to anything else, nothing changes. Sometimes I switch to "date added" to make sure current additions all scraped properly but, not happening with this skin (use to use another one, just started using this skin when I upgraded to eden v11). When I switch to something else, and the option bar disappears, when I bring the bar back up again, it's defaulted back to "SORT BY:NAME" again.

I found a similar issue a few days ago and if I can remember what it is, I'll post it as well, can't recall which feature it was or if maybe it fixed itself. For now, I'm having probs with the sort.

Big Grin
Operating System: OpenElec with KODI 17
System: Intel Core2Quad 2.67Ghz Q9450/ 4GB PC6400 DDR2 Memory/ MSI GeForce GT 710 2GB
Remote: Sony Remote (RM-VZ320) and Flirc Streacom iR Receiver
Display: 40" Sony Bravia HDTV
Reply
#2
Bug 
Yes known problem. Smile
Reply
#3
I like known problems... it means my computer isn't screwed up. Smile
Operating System: OpenElec with KODI 17
System: Intel Core2Quad 2.67Ghz Q9450/ 4GB PC6400 DDR2 Memory/ MSI GeForce GT 710 2GB
Remote: Sony Remote (RM-VZ320) and Flirc Streacom iR Receiver
Display: 40" Sony Bravia HDTV
Reply
#4
is there a known fix yet?
Reply
#5
Really hope this skins gets fixed for frodo. Its the only one I use!
Reply



Video sort methods not working00