Digitally Imported XBMC addon (Updated 25. July 2016 : V3.1.2)

  Thread Rating:
  • 2 Vote(s) - 4.5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
leas Offline
Junior Member
Posts: 34
Joined: Apr 2017
Reputation: 12
Post: #256
(2017-06-03 16:02)Crazy Serb Wrote:  Yes, please keep us posted on that if you can - if you ever release it, make an announcement in this thread too, as some of us are subscribed to updates.

I'm not so far away anymore from an 'alpha' release, still my time is very limited but I'm working on it. Work/family doesn't leave too much free time for me at the moment. Of course I will post it on this thread and I will create a separate thread for the new addon.

Code will go to github later.
Currently I'm working on a code base which is slim/stable/readable/maintainable/extendable. But my assumption is that it won't take too long anymore before I can release the first 'alpha' and get feedback for features/improvements and bug reports. The goal is to have the addon after some time in the official Kodi repository.
find quote
migounanounet Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: Nov 2014
Reputation: 1
Post: #257
(2017-04-27 23:17)vogon jelz Wrote:  After reviewing the code I think it was the bitrate.

Code:
if ADDON.getSetting('username') != "":
            bitrate = self.dictBitrate[int(ADDON.getSetting('bitrate'))]

When credentials are now mandatory the bitrate should be set to 40 if NOT 'premium'

Hi,

Thanx to vogon clue I was able to make it work for me (free listening).

The lines of code quoted in vogon post are in default.py, line 344.
I replace them by those :
Code:
# if ADDON.getSetting('username') != "":
        if ADDON.getSetting('usepremium') == "true":
            bitrate = self.dictBitrate[int(ADDON.getSetting('bitrate'))]

I uploaded it here : http://s000.tinyupload.com/?file_id=6407...6908546171

I'm sure leas will release a proper pakaged version of the plugin soon.
I'll delete the link then.

Hope it'll work for you.
find quote
roweboat123 Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Jun 2017
Reputation: 0
Post: #258
Thank you so much! I can confirm this fix is working as of 6/22/17.

I registered for a free account. put in credentials into Kodi, cleared cache and only allowed for 40 bit rate.

streams are working through di.fm.

Thank you
find quote
leas Offline
Junior Member
Posts: 34
Joined: Apr 2017
Reputation: 12
Post: #259
The AudioAddict addon is out in the wild as an early alpha version: https://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=317155

Note:
The AudioAddict addon will replace this on here, so DI is working again and will be maintained.

And big thanks to bitcrusher who maintained this addon so far. If it wouldn't have been broken, I wouldn't have made a rewrite!
(This post was last modified: 2017-06-24 09:51 by leas.)
find quote
Post Reply