Addon language tag always lost after pulling translation
#1
Hi everybody,

MyPicsDB addon.xml always looses it <language/> tag after I pulled a new translation.
Can someone fix this, please.

Thanks
Xycl
No log no help.

Main page: https://github.com/Xycl
Repository: Xycl Repository
Reply
#2
Hi!

Why would you need an empty tag like this:
<language/>

My sync util is not prepared for this.
If you do need this for some reason, please use:
<language></language>

Thanks and sorry for trouble!

Attila
Always read the XBMC online-manual, FAQ and search the forum before posting.
Do not e-mail XBMC-Team members directly asking for support. Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting please make sure you read this first.
Reply
#3
(2013-04-08, 22:41)alanwww1 Wrote: Hi!

Why would you need an empty tag like this:
<language/>

My sync util is not prepared for this.
If you do need this for some reason, please use:
<language></language>

Thanks and sorry for trouble!

Attila

Because we ask them to and the first one is valid XML.
I will remove the example
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Reply
#4
Okay,

then I'll change it to
<language></language>

For me it's no trouble at all, but I already thought that I've Alzheimer's disease.
Every time I sent a pull request I got back the mail to re-add the language tag in addon.xml which then suprisingly disappeared again.

Thanks
Xycl
No log no help.

Main page: https://github.com/Xycl
Repository: Xycl Repository
Reply
#5
What's the point of "defining" an empty tag?

Either it is not defined and thus <some action here> or we use

<language>all</language>

?
My skins:

Amber
Quartz

Reply
#6
iirc it uses the two letter language tag to filter and 'all' can't be handled.
Since we just want everyone to have it in addon.xml to make it clear for everyone i guess it was decided this way
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Addon language tag always lost after pulling translation00