Release Tweakers.net Video-Addon (dutch)
#46
v1.1.4 (2016-07-10):
- using requests
- suppress ssl warnings
- changed to https
- changed addon debugging info to kodi debugging info
Reply
#47
I'm getting errors
http://pastebin.com/zZM8kehw
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Reply
#48
Looks like it's fixed with your update 1.1.5
Read/follow the forum rules.
For troubleshooting and bug reporting, read this first
Interested in seeing some YouTube videos about Kodi? Go here and subscribe
Reply
#49
Yeah, they decided to change the website just after 1.1.4 got pushed :/. 1.1.5 should be arriving soonish.
Reply
#50
v1.1.5 (2016-07-12):
- fixed getting video filename due to website changes
- only using https now
Reply
#51
Really weird issue: the addon is not working on iOS. I use the addon on my RPi3, windows pc's and it works great, but unfortunately not on my iPhone.
Here is my log: http://pastebin.com/qrKHRHC1

Any idea how to fix this Skipmode? I tried to delete the addon and it's corresponding folder in /userdata/addon_data folder and installed it again, but the addon won't open.
Reply
#52
It seems it has some trouble with a logging command. I made a testversion that might fix this on iOS. Can you test it?

http://www.mediafire.com/download/b1ypb6...15test.zip
Reply
#53
(2016-08-09, 07:25)Skipmode A1 Wrote: It seems it has some trouble with a logging command. I made a testversion that might fix this on iOS. Can you test it?

http://www.mediafire.com/download/b1ypb6...15test.zip

Thanks for fast response. The addon opens now, unlike the version in the main Kodi repository, but as soon I click on a video it won't playback anything. I will upload the log as soon I'm home.
Reply
#54
Skipmode, sorry mate I was wrong. Your testversion works great on iOS 9.3.3 with Kodi 15.2. Thanks a lot for your help! Love your addons. Maybe an idea to push this version to the Kodi repo so everybody can enjoy this (unless it breaks other systems with your changes).
Reply
#55
I will push a new version soon, it shouldn't break anything on other systems.
Reply
#56
Version 1.1.5 on Android 6 Nvidia Shield gives me an error on addon startup. This is on kodi Jarvis. First time pulling a log so sorry about anything messy. I've tried to only capture the important part, which is the start of the addon.

Have tried deleting addon data etc manually and reinstalling addon from official source but the problem persists.

Thank you in advance!

http://pastebin.com/0y1eqwrM
Reply
#57
I will push a new version soon, that should fix this error.
Reply
#58
v1.1.6 (2016-08-09):
- try to suppress ssl warnings. If suppressing gives an error (on iOS f.e.), continue with the rest of the program.
Reply
#59
(2016-08-19, 18:54)Skipmode A1 Wrote: v1.1.6 (2016-08-09):
- try to suppress ssl warnings. If suppressing gives an error (on iOS f.e.), continue with the rest of the program.

Thanks! Working perfectly now
Reply
#60
(2016-08-19, 18:54)Skipmode A1 Wrote: v1.1.6 (2016-08-09):
- try to suppress ssl warnings. If suppressing gives an error (on iOS f.e.), continue with the rest of the program.

I'm getting the feeling the video list isn't being updated. My first entry below the search function has been "trailer toont... Rise of the Tomb raider" for a few days now. Not sure about pulling a log on this one.
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Tweakers.net Video-Addon (dutch)1
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.