Thread Closed
[OLD/CLOSED] PseudoTV Live - Set-Top box solution
(2013-12-15, 12:39)Daavid Wrote:
(2013-12-15, 08:11)MrsAngelD Wrote: I don't see an option to enable debugging under misc all I see is an option to over ride stream validation as well as an option to optimize config. So I enabled XBMC debugging and am hoping that will give you the information that you need.

Also something I notices while creating this log, In most cases, switching to one of the affected channels seemed to fix the guide. But when I switched to the channel it didn't play what was listed instead played something else in the genre. Once it did that If I hit info then the guild appeared to show the proper info for that channel. However this "fix" only seemed to work for the first few channels I tried the last two it didn't appear to have any affect.

So here's my newly generated log: http://paste.ubuntu.com/6576504/
Hi. You switch on debugging in the main xbmc settings, not the ptvl settings.

Nope, I have an option in PTVL now... that provides me with extra debugging information...

(2013-12-15, 14:41)MrsAngelD Wrote:
(2013-12-15, 12:39)Daavid Wrote:
(2013-12-15, 08:11)MrsAngelD Wrote: I don't see an option to enable debugging under misc all I see is an option to over ride stream validation as well as an option to optimize config. So I enabled XBMC debugging and am hoping that will give you the information that you need.

Also something I notices while creating this log, In most cases, switching to one of the affected channels seemed to fix the guide. But when I switched to the channel it didn't play what was listed instead played something else in the genre. Once it did that If I hit info then the guild appeared to show the proper info for that channel. However this "fix" only seemed to work for the first few channels I tried the last two it didn't appear to have any affect.

So here's my newly generated log: http://paste.ubuntu.com/6576504/
Hi. You switch on debugging in the main xbmc settings, not the ptvl settings.

Well I guess I'm good then because my last paste is my log with debugging enabled Smile

Your using an old copy that's why you don't see an option for enabling debugging.... Before you send logs, and have issue with "bugs" you should always make sure your running the latest master Smile

(2013-12-15, 17:45)MrsAngelD Wrote:
(2013-12-15, 17:33)ffathead Wrote: I'm having a problem with both the stable version and latest not adding an strm channel, type 9, via smb. Stream plays fine directly in XBMC, but seems to be ignored when adding as a channel.

Debug turned on, sharing permissions setup on feeds folder, and logs captured for latest addon version.

http://pastebin.com/dnxx12py

Default feeds, and a TV Network channel I've added work fine.

Any ideas why it's not being added?

Thanks for the help.

I had a similar problem adding strm files I followed the instructions here and was able to get them working, you might try it and see if it fixes your issue as well.

Please read my posts... I don't change anything without giving my users a heads up first...and this was addressed no more then two days ago...
Image Lunatixz - Kodi / Beta repository
Image PseudoTV - Forum | Website | Youtube | Twitter | Help?
  Thread Closed
 
Thread Rating:
  • 45 Vote(s) - 4.29 Average


Messages In This Thread
RE: [FORK] - by jcaa6479 - 2013-07-16, 23:25
Re: RE: - by bry - 2013-07-19, 08:42
Audio Muting Consistently ? - by gjwAudio - 2013-08-18, 08:25
PTVL Anomalies... - by gjwAudio - 2013-08-25, 01:15
Help Find The BAD Channel... - by gjwAudio - 2013-08-27, 02:12
RE: - by DLWhittet - 2013-10-13, 02:48
Problems with Pseudo TV Live - by media-mogul - 2013-11-07, 22:45
Setup wifi cam stream - by rebelmaveric19 - 2013-12-12, 00:54
RE: [FORK] "PseudoTV Live" w/ LiveTV, InternetTV and added Strm Support - by Lunatixz - 2013-12-15, 20:33
Black Screen - by Antisthenes - 2014-03-03, 02:06