"no poster found for this movie" - wha?
#46
Really looking forward to my posters and fanart working again on Ember, its terrible without it!
Reply
#47
Very cool to have Ember working again! I was having withdrawals, not to mention hundreds of DVD's cued to scraped.

THANK YOU ALL!!
HTPC: Dell Optiplex 7040 Small Form Factor i7-6700 quad-core, 3.4GHz, 16GB
NAS: Synology DS1813+ and DX513, RAID 6 (29TB usable space)
My Media Center | www.CaptainKen.us | www.YouTube.com/KenInGilbert
Reply
#48
I don't know how your Ember is working, mine still wont find posters or fanart!!!Confused

Do you have to update Ember to make it work again?
I don't know where you go to do that if this is the case, can someone help me please?
Reply
#49
(2013-09-25, 07:15)70MM Wrote: I don't know how your Ember is working, mine still wont find posters or fanart!!!Confused

Do you have to update Ember to make it work again?
I don't know where you go to do that if this is the case, can someone help me please?

From here:
http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid=165012
HTPC: Dell Optiplex 7040 Small Form Factor i7-6700 quad-core, 3.4GHz, 16GB
NAS: Synology DS1813+ and DX513, RAID 6 (29TB usable space)
My Media Center | www.CaptainKen.us | www.YouTube.com/KenInGilbert
Reply
#50
On a side note, I've discovered some none critical issues as follows:

1) Can't double click on fanart to view full size

2) During initial scrape and after clicking download for YouTube trailers it took about 5min for several movies to finish scraping extrathumbs and actors.

3) If I have an existing movie.nfo and edit the movie to rescrape only the poster and fanart, I get error:
"index and length must refer to a location within the string"

4) I finished scraping a movie and then selected another by opening the edit window to scrape only poster and fanart. I first did a poster then fanart. Then before saving the edit I decided to rescrape for a different poster. These errors were then returned:

Image
HTPC: Dell Optiplex 7040 Small Form Factor i7-6700 quad-core, 3.4GHz, 16GB
NAS: Synology DS1813+ and DX513, RAID 6 (29TB usable space)
My Media Center | www.CaptainKen.us | www.YouTube.com/KenInGilbert
Reply
#51
(2013-09-25, 08:06)CaptainKen Wrote: On a side note, I've discovered some none critical issues as follows:

1) Can't double click on fanart to view full size

2) During initial scrape and after clicking download for YouTube trailers it took about 5min for several movies to finish scraping extrathumbs and actors.

3) If I have an existing movie.nfo and edit the movie to rescrape only the poster and fanart, I get error:
"index and length must refer to a location within the string"

4) I finished scraping a movie and then selected another by opening the edit window to scrape only poster and fanart. I first did a poster then fanart. Then before saving the edit I decided to rescrape for a different poster. These errors were then returned:

Image

+1 for #3^
nothing too bad though, still got my data and images so I can live with it.
Reply
#52
(2013-09-25, 00:37)DanCooper Wrote: New release online Smile
I hope the last of 1.3.x.....

Thanks so much for the update!
Reply
#53
Hi Dan,

a really BIG Thank You for this very fast solution !!!!!!!

Works as perfect as before :-)

Where can i find the information how to Donate your work ?

Kind regards
Klaus
Reply
#54
(2013-09-25, 20:36)kschnei150 Wrote: Hi Dan,

a really BIG Thank You for this very fast solution !!!!!!!

Works as perfect as before :-)

Where can i find the information how to Donate your work ?

Kind regards
Klaus

Please use the Donate button in Ember. Thx!
Reply
#55
Looks like it would work for most... Big Grin

Image
Reply
#56
is there a tutorial somewhere on how to upgrade to the new version without losing my config, settings etc? Thank you for the new fix Dan
Reply
#57
(2013-09-28, 10:47)gates71 Wrote: is there a tutorial somewhere on how to upgrade to the new version without losing my config, settings etc? Thank you for the new fix Dan

Normally you only need to copy the following files:
AdvancedSettings.xml
Settings.xml
Media.emm
Temp folder
Reply
#58
(2013-09-28, 10:59)DanCooper Wrote: Normally you only need to copy the following files:
AdvancedSettings.xml
Settings.xml
Media.emm
Temp folder

Thanks Dan that worked perfectly - donation on its way Wink
Reply
#59
(2013-09-28, 11:09)gates71 Wrote:
(2013-09-28, 10:59)DanCooper Wrote: Normally you only need to copy the following files:
AdvancedSettings.xml
Settings.xml
Media.emm
Temp folder

Thanks Dan that worked perfectly - donation on its way Wink

Thx. You're welcome.
Reply
#60
I downloaded the updated version (had been running 1.3.0.13) and afterwards when I ran it, it said my database was incompatible and everything needed to be re-scanned from scratch. Is that normal when going from .13 to .15?
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
"no poster found for this movie" - wha?0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.