Solved Issue - The Young Turks

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
lottaboost Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Aug 2016
Reputation: 0
Post: #16
Yeah, that's it Stranjer, they just updated how they send video. I'm going to fix this issue as soon as possible. Unfortunately, I'm going to be really busy this next week...Hopefully, I can get the code updated by the end of the weekend. But, it will be addressed as soon as possible. I also already have the fix so the plugin works on kodi v17 (However I'm not a big fan of v17 yet, it has a few issues at the current time)
(This post was last modified: 2017-02-25 13:37 by lottaboost.)
find quote
lottaboost Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Aug 2016
Reputation: 0
Post: #17
Just finished updating the TYT plugin to support TYT's new jw streaming platform, also fixed the issue with Kodi V17. I also fixed the bug where you sometimes need to click on a video several times before it works. I'm gonna test it a bit and it should be on kodi's repo tomorrow night.
(This post was last modified: 2017-02-24 11:42 by lottaboost.)
find quote
neandertal Offline
Member
Posts: 58
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #18
(2017-02-24 11:34)lottaboost Wrote:  Just finished updating the TYT plugin to support TYT's new jw streaming platform, also fixed the issue with Kodi V17. I also fixed the bug where you sometimes need to click on a video several times before it works. I'm gonna test it a bit and it should be on kodi's repo tomorrow night.

Hi I love this addon! but unfortunately the "Old School" section have stopped working in the members section.. nothing comes up. Everything else in the members section comes up just fine, they must have reorganised the old school on TYTs website. Can you fix? I would love if you could.
find quote
lottaboost Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Aug 2016
Reputation: 0
Post: #19
Thanks for telling me. Sorry for the slow reply, haven't checked the forums in a while. I'll see if I can get that fixed this weekend.

Brian
find quote
neandertal Offline
Member
Posts: 58
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #20
(2017-05-23 06:09)lottaboost Wrote:  Thanks for telling me. Sorry for the slow reply, haven't checked the forums in a while. I'll see if I can get that fixed this weekend.

Brian

Thanks!
(This post was last modified: 2017-05-24 02:37 by neandertal.)
find quote
lottaboost Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Aug 2016
Reputation: 0
Post: #21
The jw player servers that TYT uses are having troubles today, not related to the plugin. Accessing through a computer at HD is also affected. The main JW server is doing a temporary re-direct. I guess the main JW server is down or something. The JW secondary server seems to not be able to handle the bandwidth required for HD . For some reason the members section will load on krypton, but not on previous versions of Kodi. I guess Krypton supports redirects, while older versions do not. I have updated the plugin the other night to 2.1.1 which fixes a URL change for Aggressive progressives, and it is already on the Kodi main repo, and should auto-update. I just sent an update 2.1.2 which should be propagated through the main Kodi repo tonight or tomorrow night which will fix the change to Old School.

Brian
(This post was last modified: 2017-05-26 07:13 by lottaboost.)
find quote
lottaboost Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Aug 2016
Reputation: 0
Post: #22
For some reason videos load fine on kodi for linux, but not android. On android, you have to click something a bunch of times before it starts streaming. Maybe the android version of kodi can't do re-directs?? I'm looking into the issue. Seems that watching the redirects directly from a browser streams like crap. Hopefully they will resolve this issue, if not I am still looking into it.

Brian
(This post was last modified: 2017-05-29 05:41 by lottaboost.)
find quote
neandertal Offline
Member
Posts: 58
Joined: Dec 2012
Reputation: 0
Post: #23
(2017-05-29 05:38)lottaboost Wrote:  For some reason videos load fine on kodi for linux, but not android. On android, you have to click something a bunch of times before it starts streaming. Maybe the android version of kodi can't do re-directs?? I'm looking into the issue. Seems that watching the redirects directly from a browser streams like crap. Hopefully they will resolve this issue, if not I am still looking into it.

Brian

Hi again, I have a lot of different devices and Old School works on Kodi krypton and on SPMC on Android TV, Nexus and Nvidia Shield, haven't tried all the different shows and so but looks good so far..

Edit: I have now tested it and installed it on a bunch of different devices and everything seems to work on Kodi krypton and SPMC on an old Amazon Fire TV, have even sideoladed Kodi on an Apple Tv4 and everything seems to work there. AP, Old School, Hour 1, non member stuff like What The Flick thru Youtube etc all seems to work.
Quality is 720p across the board and it starts almost right away on all, no double clicking ever needed.

If you need any testing help I am here, and thanks for fixing Old School!

E2: I even tried it on my Mac Mini where i have Kodi 16.1 and everything started right up.
(This post was last modified: 2017-05-30 23:53 by neandertal.)
find quote
lottaboost Offline
Junior Member
Posts: 10
Joined: Aug 2016
Reputation: 0
Post: #24
Thanks for the feedback, it really helps. I went through all my different devices that have kodi and everything works great. My main device (The one I left on 16.2, which I update to the new Krypton to see if it was a version issue), that I use for my main TV , must be having issues or something.

Brian
find quote
Post Reply