TVheadend HTSP client - Connection lost problem
#9
Sorry, there is nothing in the user name and password box under tvheadend config. Checked it, backspaced and pressed ok. I've also set it back to default settings; still the same message of "connection lost".
I use version xbmc addon V1.6.9. with TVHeadend V3.4.27 on ubuntu 13.10.

TVheadend initially did not show any entry under Access Control. In an attempt to get around the "connection lost" problem I added a single entry:

Quote:[email protected]:/home/hts/.hts/tvheadend$ sudo cat accesscontrol/2
{
"enabled": 1,
"username": "*",
"password": "*",
"comment": "New entry",
"prefix": "0.0.0.0/0,::/0",
"streaming": 1,
"dvr": 1,
"dvrallcfg": 0,
"webui": 0,
"admin": 0,
"id": "2"
}


Quote:12:46:15 T:139696285935360 ERROR: ADDON: Dll Tvheadend HTSP Client - Client returned bad status (1) from Create and is not usable
12:46:15 T:139696285935360 WARNING: UpdateAndInitialiseClients - failed to create add-on Tvheadend HTSP Client, status = 1

I am probably on the wrong track but is this a permissions thing?
Quote:[email protected]:/home/hts/.hts/tvheadend$ sudo ls -al accesscontrol/
total 12
drwx------ 2 hts video 4096 Jan 4 13:18 .
drwxr-xr-x 9 hts hts 4096 Jan 2 19:41 ..
-rwx------ 1 hts video 191 Jan 4 13:18 2

Where do I find the tvheadend logs?
Is there a way of checking tvheadend without xbmc (e.g. vlc player)?
Reply


Messages In This Thread
RE: TVheadend HTSP client - Connection lost problem - by cookf - 2014-01-04, 15:40


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
TVheadend HTSP client - Connection lost problem0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.