•   
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13(current)
  • 14
  •   
Release TWiT
(2016-11-02, 14:06)letac Wrote:
(2016-11-02, 04:01)Ojib Wrote: Is there any way to install this patch or the zip on a Ipad or IPhone ?

Try with zip file from here

No what I meant was to install this fix on a Ipad or IPhone. There is no external port to put a flash drive or card in the IOS device to transfer the patch. I tried emailing it to my IOS devices but while in Kodi I can not locate it to update the Twit app. I have no problem with my other Android device because they do have a external port to put a Flash drive to transfer the fix.I guess I will have to wait till the Author of Twit for Kodi updates it..... Bummer.. ;(
Reply
Don't worry, there is already new version at github, I guess its just matter of hours before appears at official repo.

https://github.com/divingmule/plugin.vid.../tag/v2.16
Reply
Awesome thanks.....
Reply
Strangely just recently stopped showing the show icons for some reason.
Reply
(2017-02-23, 16:50)bonelifer Wrote: Strangely just recently stopped showing the show icons for some reason.

Sorry for not seeing this sooner and thanks for reporting on Github. I released an update for the API add-on > https://github.com/divingmule/plugin.vid...-0.0.3.zip
Reply
For anyone using the API add-on there is a new release that fixes the broken images, again.

https://github.com/divingmule/plugin.vid...-0.0.4.zip
Reply
Is anyone else having problems getting the live stream to play? I't hasn't worked for me since at least Saturday(Sept. 2) The recorded shows play fine but the live stream won't start. I'm running v2.1.6
Reply
Yes no live streams but all others work
Reply
Hi everyone, I'm not sure whats going on with their streams but everything seems to be offline except for Ustream. So... for now you'll have to select Ustream from the Live tab in the add-on settings.
Reply
It's working now, thank you..Big Grin
Reply
(2017-09-12, 12:57)divingmule Wrote: Hi everyone, I'm not sure whats going on with their streams but everything seems to be offline except for Ustream. So... for now you'll have to select Ustream from the Live tab in the add-on settings.

Thanks divingmule that works. Unfortunately that is coming in at 720p and my internet connection isn't reliable at that rate. I was using the 360p flosoft and it WAS fairly stable. I'll be curious to find out what they did to the other streams. Thanks again.
Reply
(2017-09-12, 19:05)lurker0 Wrote: Thanks divingmule that works. Unfortunately that is coming in at 720p and my internet connection isn't reliable at that rate. I was using the 360p flosoft and it WAS fairly stable. I'll be curious to find out what they did to the other streams. Thanks again.

Ustream is HLS, adaptive bitrate but I think you have to set a bandwidth limit in the system network settings to get a lower bitrate stream.
Reply
Smile Might just be me but I have never seen the adaptive bitrate adapt down only up. I'll be watching a live stream it will pause itself(buffer?) and then resume at the same bitrate instead of downshifting. I've watched this happen over and over with the codec info (o key) .

I've even bumped the buffering with an advancedsettings.xml file which buffers ahead nicely on every thing Except live streams:

<advancedsettings>
<network>
<buffermode>1</buffermode>
<cachemembuffersize>62914560</cachemembuffersize>
<readbufferfactor>4</readbufferfactor>
</network>
Reply
Is anybody having problems with live stream playback? All the providers fail for me (bitgravity/ustream/flosoft).
Reply
(2017-10-08, 20:28)ancodia Wrote: Is anybody having problems with live stream playback?  All the providers fail for me (bitgravity/ustream/flosoft).

Me to. Until divingmule save us, I am using Yotube addon for Live video, with this link:

https://www.youtube.com/watch?v=lIZpQ5KkTI4
Reply
  •   
  • 1
  • 10
  • 11
  • 12
  • 13(current)
  • 14
  •   



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
TWiT0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.