Bug EMM not scraping TV Shows
#16
I have a similar problem. EMM doesn't load TV-Shows from TVDB
' Wrote:[...]
time;logger;callsite;threadid;level;message
2014-06-06 08:37:36.1877;EmberAPI.HTTP;EmberAPI.ErrorLogger.Error;1;ERROR;"<http://thetvdb.com/api/353783CE455412FD/languages.xml>The operation has timed out
[...]

and

' Wrote:2014-06-06 08:45:43.9236;EmberAPI.HTTP;EmberAPI.ErrorLogger.Error;10;ERROR;"<http://thetvdb.com/api/GetSeries.php?seriesname=Dexter&language=en>The operation has timed out

But if I try this URL in the Webbrowser, everything works fine.

Regards
Andreas
Reply
#17
TV shows are broken for me too. I can add new a series, but no seasons or episodes are recognized.

thanks

EDIT: I'm sorry, let me correct myself: The problem I was having was only due to a naming-convention issue.
Reply
#18
Taken from EMM discussion thread...

Code:
<<<<<<<<READ THIS>>>>>>>>

Attention:
Please check this points if you do an update to an existing beta installation:
[b]go to Edit -> Settings -> TV Shows -> General and click the "Fetch Avaible Languages" button in "Language Options" groupbox. This will also refresh the languages in TVDB scraper after you start again the settings dialog.[/b]
go to Edit -> Settings -> Options -> File System and click the "reload" button in "Valid Theme Extensions" groupbox to load the default list
go to Edit -> Settings -> Movies -> Files and Sources and check the filename settings
reload all movies with CTRL+ALT+L to rescan and recognize all new image types

<<<<<<<<READ THIS>>>>>>>>
Image Image
Reply



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
EMM not scraping TV Shows0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.