OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2
#7
(2013-07-24, 11:19)JoeSchmuck Wrote:
(2013-07-24, 10:09)delinend Wrote: Thanks Rbej.

Arr.. Can't get the NTP to Work, even when I type in a NTP server, in OpenELEC Configuration 0.1.25 :-(

Any idea's ?
This has been broken for me for the past 3 or 4 versions. I haven't figured a way around it. What bugs me is almost no one complaining about it so it must be working for some folks but not others. I always to a clean installation, maybe others are doing an upgrade or saving the configuration they have from a previous version and restoring it?

I upgraded from Frodo 12.1 to Gotham recently and NTP seems to be working for me, so maybe there's something left over from Frodo (on Storage) that's helping it work?

MillhouseVH Wrote:Looks like it should be:
Code:
wait_for_inet_addr
and you can specify an alternative timeout by assigning a value (in seconds) to WAIT_NETWORK_TIME (see /etc/profile.d/21-connman.conf for more info).

Thanks but I tried

WAIT_NETWORK_TIME=30
wait_for_inet_addr

and it still doesn't mount for me.


Messages In This Thread
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2 - by doveman2 - 2013-07-24, 12:34
AW: RE: - by DieterLumpen - 2013-07-29, 20:50
include guires switch? - by hpbaxxter - 2013-08-01, 21:46
RE: dual audio?? - by pootler - 2013-08-03, 17:13
Help, watch 3D Film on Non 3D TV - by unix72 - 2013-08-09, 12:39
Remote Controllers - by tfft - 2013-08-14, 09:11
rbej repeatable crash - by RichG - 2013-08-19, 12:43
New Tester - by theneverstill - 2013-10-03, 17:16