OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2
(2013-08-23, 13:04)popcornmix Wrote:
(2013-08-23, 12:59)Silo100 Wrote: +1 for this. It seems to be incorrectly saving screen resolution information (mainly Aspect Ratio). To fix i have to delete guisettings.xml, go back to an older version (i picked 31/07 ish), set everything back up and then upgrade again. Now if it happens, i can just replace guisettings with a backup copy.

Can you post the diffs between the working guisettings and the bad guisettings?

The relevant part seems to be the fact that its not re-saving the overscan values and it's changing pixel ratio. Full diff on Pastebin

Code:
<resolution>
             <description>1920x1080 @ 60.00 - Full Screen</description>
             <subtitles>694</subtitles>
-            <pixelratio>1.000000</pixelratio>
+            <pixelratio>0.500000</pixelratio>
             <overscan>
-                <left>24</left>
-                <top>14</top>
-                <right>1256</right>
-                <bottom>706</bottom>
+                <left>0</left>
+                <top>0</top>
+                <right>1280</right>
+                <bottom>720</bottom>
             </overscan>
         </resolution>


Messages In This Thread
AW: RE: - by DieterLumpen - 2013-07-29, 20:50
include guires switch? - by hpbaxxter - 2013-08-01, 21:46
RE: dual audio?? - by pootler - 2013-08-03, 17:13
Help, watch 3D Film on Non 3D TV - by unix72 - 2013-08-09, 12:39
Remote Controllers - by tfft - 2013-08-14, 09:11
rbej repeatable crash - by RichG - 2013-08-19, 12:43
RE: OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2 - by Silo100 - 2013-08-23, 14:38
New Tester - by theneverstill - 2013-10-03, 17:16