OpenELEC Testbuilds for RaspberryPi Part 2
(2013-12-15, 02:07)MilhouseVH Wrote:
(2013-12-15, 00:34)webjib Wrote: Can't find anything about USB mount in the log ?!
By the way, the issue is still the same with build from today. When I re-plug my USB drive, I've got usual notification in xbmc (drive mounted) but the drive does not appear in filemanager as well.

When it mounts, what do you see when you run the "mount" command? Anything in "dmesg"? Could be a udev issue, you might want to raise an issue on the OpenELEC github.
I'll check that. But why there's no issue with dev builds from Openelec ? I've got this issue only with custom builds from here.

EDIT :
When I try to mount the drive, I've got an error in dmesg :
Code:
[  305.372365] UDF-fs: error (device sda1): udf_read_tagged: read failed, block=3205767112, location=-1089200184
[  305.394923] UDF-fs: warning (device sda1): udf_fill_super: No partition found (1)
[  305.471714] F2FS-fs (sda1): Magic Mismatch, valid(0xf2f52010) - read(0x0)
[  305.471749] F2FS-fs (sda1): Can't find a valid F2FS filesystem in first superblock
[  305.472529] F2FS-fs (sda1): Magic Mismatch, valid(0xf2f52010) - read(0x0)
[  305.472554] F2FS-fs (sda1): Can't find a valid F2FS filesystem in second superblock

However, I've just tried this build :
http://openelec.thestateofme.com/dev_bui...35.tar.bz2

and this issue is not present. So I guess it's not a problem with OpenElec builds ?!


Messages In This Thread
AW: RE: - by DieterLumpen - 2013-07-29, 20:50
include guires switch? - by hpbaxxter - 2013-08-01, 21:46
RE: dual audio?? - by pootler - 2013-08-03, 17:13
Help, watch 3D Film on Non 3D TV - by unix72 - 2013-08-09, 12:39
Remote Controllers - by tfft - 2013-08-14, 09:11
rbej repeatable crash - by RichG - 2013-08-19, 12:43
New Tester - by theneverstill - 2013-10-03, 17:16