Subtitles not showing up
#5
Code:
03:13:25 T:140639844955904   DEBUG: ### [XBMC Subtitles-utilities] - vfs module copy /storage/.xbmc/userdata/addon_data/script.xbmc.subtitles/sub_tmp/1953128579.srt -> smb://PAYNESTATION/Movies/Act Of Valor 1080P DTS & DD5.1 NL Sub.en.srt
03:13:25 T:140639844955904 WARNING: FileSmb::OpenForWrite() called with overwriting enabled! - smb://PAYNESTATION/Movies/Act%20Of%20Valor%201080P%20DTS%20%26%20DD5.1%20NL%20Sub.en.srt
03:13:25 T:140639844955904   ERROR: FileSmb->Open: Unable to open file : 'smb://PAYNESTATION/Movies/Act%20Of%20Valor%201080P%20DTS%20%26%20DD5.1%20NL%20Sub.en.srt'
                                            unix_err:'d' error : 'Permission denied'

you need to fix permissions on the "smb://PAYNESTATION/Movies/" to allow XBMC to save stuff in it
Reply


Messages In This Thread
Subtitles not showing up - by Paynemaster - 2014-02-27, 04:44
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-02-27, 05:08
RE: Subtitles not showing up - by Paynemaster - 2014-02-27, 05:19
RE: Subtitles not showing up - by Paynemaster - 2014-02-28, 01:07
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-02-28, 11:41
RE: Subtitles not showing up - by Paynemaster - 2014-02-28, 17:47
RE: Subtitles not showing up - by CrowleyAJ - 2014-02-28, 21:04
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-02-28, 21:12
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-06, 23:29
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-07, 00:31
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 01:30
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-07, 05:25
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 09:14
RE: Subtitles not showing up - by glavanesti - 2014-03-07, 15:51
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-07, 09:16
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 09:24
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-07, 10:04
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 10:08
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-07, 10:26
RE: Subtitles not showing up - by wallef - 2014-03-07, 11:12
RE: Subtitles not showing up - by zambo - 2014-03-07, 11:49
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-07, 12:19
RE: Subtitles not showing up - by ciprijan - 2014-03-07, 12:48
RE: Subtitles not showing up - by FAMMAR - 2014-03-07, 13:40
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-07, 14:58
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 15:26
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-07, 16:30
RE: Subtitles not showing up - by wallef - 2014-03-07, 16:52
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-07, 17:01
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 18:53
RE: Subtitles not showing up - by Wanilton - 2014-03-07, 18:55
RE: Subtitles not showing up - by FAMMAR - 2014-03-07, 19:10
RE: Subtitles not showing up - by Wanilton - 2014-03-07, 20:55
RE: Subtitles not showing up - by zambo - 2014-03-07, 21:08
RE: Subtitles not showing up - by wallef - 2014-03-07, 21:56
RE: Subtitles not showing up - by zambo - 2014-03-07, 22:04
RE: Subtitles not showing up - by arnova - 2014-03-07, 23:39
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-08, 01:24
RE: Subtitles not showing up - by Wanilton - 2014-03-08, 02:17
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-08, 10:41
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-08, 10:49
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-08, 18:27
RE: Subtitles not showing up - by glavanesti - 2014-03-08, 11:44
RE: Subtitles not showing up - by dream3n - 2014-03-08, 22:05
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-08, 22:55
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-09, 10:51
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-10, 18:59
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-10, 19:18
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-10, 19:43
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-12, 23:32
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-13, 06:08
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-13, 14:16
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-13, 15:13
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-14, 15:45
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-14, 15:49
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-14, 15:50
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-14, 17:05
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-14, 17:22
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-14, 18:30
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-14, 19:59
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-14, 20:04
RE: Subtitles not showing up - by zolee - 2014-03-15, 02:37
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-16, 11:25
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-16, 11:31
RE: Subtitles not showing up - by glavanesti - 2014-03-17, 14:08
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-17, 14:40
RE: Subtitles not showing up - by zolee - 2014-03-17, 14:41


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Subtitles not showing up0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.