Subtitles not showing up
#6
(2014-02-28, 11:41)amet Wrote:
Code:
03:13:25 T:140639844955904   DEBUG: ### [XBMC Subtitles-utilities] - vfs module copy /storage/.xbmc/userdata/addon_data/script.xbmc.subtitles/sub_tmp/1953128579.srt -> smb://PAYNESTATION/Movies/Act Of Valor 1080P DTS & DD5.1 NL Sub.en.srt
03:13:25 T:140639844955904 WARNING: FileSmb::OpenForWrite() called with overwriting enabled! - smb://PAYNESTATION/Movies/Act%20Of%20Valor%201080P%20DTS%20%26%20DD5.1%20NL%20Sub.en.srt
03:13:25 T:140639844955904   ERROR: FileSmb->Open: Unable to open file : 'smb://PAYNESTATION/Movies/Act%20Of%20Valor%201080P%20DTS%20%26%20DD5.1%20NL%20Sub.en.srt'
                                            unix_err:'d' error : 'Permission denied'

you need to fix permissions on the "smb://PAYNESTATION/Movies/" to allow XBMC to save stuff in it

Ah thanks allot. i did some changes on my server and now it works again. it seemed i needed write for this. could u explain why i need my server to be able to use the subtitle addon. i thought i only needed my server for playing the movies on my xbmc player. what has the subtitle addon to do with getting into my server?
Reply


Messages In This Thread
Subtitles not showing up - by Paynemaster - 2014-02-27, 04:44
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-02-27, 05:08
RE: Subtitles not showing up - by Paynemaster - 2014-02-27, 05:19
RE: Subtitles not showing up - by Paynemaster - 2014-02-28, 01:07
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-02-28, 11:41
RE: Subtitles not showing up - by Paynemaster - 2014-02-28, 17:47
RE: Subtitles not showing up - by CrowleyAJ - 2014-02-28, 21:04
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-02-28, 21:12
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-06, 23:29
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-07, 00:31
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 01:30
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-07, 05:25
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 09:14
RE: Subtitles not showing up - by glavanesti - 2014-03-07, 15:51
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-07, 09:16
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 09:24
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-07, 10:04
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 10:08
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-07, 10:26
RE: Subtitles not showing up - by wallef - 2014-03-07, 11:12
RE: Subtitles not showing up - by zambo - 2014-03-07, 11:49
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-07, 12:19
RE: Subtitles not showing up - by ciprijan - 2014-03-07, 12:48
RE: Subtitles not showing up - by FAMMAR - 2014-03-07, 13:40
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-07, 14:58
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 15:26
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-07, 16:30
RE: Subtitles not showing up - by wallef - 2014-03-07, 16:52
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-07, 17:01
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 18:53
RE: Subtitles not showing up - by Wanilton - 2014-03-07, 18:55
RE: Subtitles not showing up - by FAMMAR - 2014-03-07, 19:10
RE: Subtitles not showing up - by Wanilton - 2014-03-07, 20:55
RE: Subtitles not showing up - by zambo - 2014-03-07, 21:08
RE: Subtitles not showing up - by wallef - 2014-03-07, 21:56
RE: Subtitles not showing up - by zambo - 2014-03-07, 22:04
RE: Subtitles not showing up - by arnova - 2014-03-07, 23:39
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-08, 01:24
RE: Subtitles not showing up - by Wanilton - 2014-03-08, 02:17
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-08, 10:41
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-08, 10:49
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-08, 18:27
RE: Subtitles not showing up - by glavanesti - 2014-03-08, 11:44
RE: Subtitles not showing up - by dream3n - 2014-03-08, 22:05
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-08, 22:55
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-09, 10:51
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-10, 18:59
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-10, 19:18
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-10, 19:43
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-12, 23:32
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-13, 06:08
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-13, 14:16
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-13, 15:13
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-14, 15:45
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-14, 15:49
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-14, 15:50
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-14, 17:05
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-14, 17:22
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-14, 18:30
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-14, 19:59
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-14, 20:04
RE: Subtitles not showing up - by zolee - 2014-03-15, 02:37
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-16, 11:25
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-16, 11:31
RE: Subtitles not showing up - by glavanesti - 2014-03-17, 14:08
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-17, 14:40
RE: Subtitles not showing up - by zolee - 2014-03-17, 14:41


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Subtitles not showing up0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.