Subtitles not showing up
#24
I have experienced the same problem. Subtitles do not show up. I have looked in the log file for errors but I can't seem to find any. I can search and download subtitles and confirm that the subtitle file really is downloaded and placed in .../userdata/addon_data/service.subtitles.opensubtitles/temp/. So I think the problem is not with the opensubtitles service rather with the player not finding the subtitle file. Maybe there is something with the setting of where subtiles should be placed?
My memory may be faulty, but as I recall, it seems to work when playing a file on hard disk. But it definitely does not work with a streaming addon.

When I find more time I will try to investigate more and also provide a log-file.
Apple TV2 running XBMC Gotham beta
Reply


Messages In This Thread
Subtitles not showing up - by Paynemaster - 2014-02-27, 04:44
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-02-27, 05:08
RE: Subtitles not showing up - by Paynemaster - 2014-02-27, 05:19
RE: Subtitles not showing up - by Paynemaster - 2014-02-28, 01:07
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-02-28, 11:41
RE: Subtitles not showing up - by Paynemaster - 2014-02-28, 17:47
RE: Subtitles not showing up - by CrowleyAJ - 2014-02-28, 21:04
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-02-28, 21:12
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-06, 23:29
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-07, 00:31
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 01:30
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-07, 05:25
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 09:14
RE: Subtitles not showing up - by glavanesti - 2014-03-07, 15:51
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-07, 09:16
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 09:24
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-07, 10:04
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 10:08
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-07, 10:26
RE: Subtitles not showing up - by wallef - 2014-03-07, 11:12
RE: Subtitles not showing up - by zambo - 2014-03-07, 11:49
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-07, 12:19
RE: Subtitles not showing up - by ciprijan - 2014-03-07, 12:48
RE: Subtitles not showing up - by FAMMAR - 2014-03-07, 13:40
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-07, 14:58
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 15:26
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-07, 16:30
RE: Subtitles not showing up - by wallef - 2014-03-07, 16:52
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-07, 17:01
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-07, 18:53
RE: Subtitles not showing up - by Wanilton - 2014-03-07, 18:55
RE: Subtitles not showing up - by FAMMAR - 2014-03-07, 19:10
RE: Subtitles not showing up - by Wanilton - 2014-03-07, 20:55
RE: Subtitles not showing up - by zambo - 2014-03-07, 21:08
RE: Subtitles not showing up - by wallef - 2014-03-07, 21:56
RE: Subtitles not showing up - by zambo - 2014-03-07, 22:04
RE: Subtitles not showing up - by arnova - 2014-03-07, 23:39
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-08, 01:24
RE: Subtitles not showing up - by Wanilton - 2014-03-08, 02:17
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-08, 10:41
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-08, 10:49
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-08, 18:27
RE: Subtitles not showing up - by glavanesti - 2014-03-08, 11:44
RE: Subtitles not showing up - by dream3n - 2014-03-08, 22:05
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-08, 22:55
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-09, 10:51
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-10, 18:59
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-10, 19:18
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-10, 19:43
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-12, 23:32
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-13, 06:08
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-13, 14:16
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-13, 15:13
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-14, 15:45
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-14, 15:49
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-14, 15:50
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-14, 17:05
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-14, 17:22
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-14, 18:30
RE: Subtitles not showing up - by Lockos - 2014-03-14, 19:59
RE: Subtitles not showing up - by amet - 2014-03-14, 20:04
RE: Subtitles not showing up - by zolee - 2014-03-15, 02:37
RE: Subtitles not showing up - by kokangit - 2014-03-16, 11:25
RE: Subtitles not showing up - by bluechris - 2014-03-16, 11:31
RE: Subtitles not showing up - by glavanesti - 2014-03-17, 14:08
RE: Subtitles not showing up - by Ewout - 2014-03-17, 14:40
RE: Subtitles not showing up - by zolee - 2014-03-17, 14:41


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Subtitles not showing up0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.