Release - USTV VoD (Video-on-Demand)

  Thread Rating:
  • 3 Vote(s) - 4.67 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Eye in the sky Offline
Fan
Posts: 391
Joined: Apr 2011
Reputation: 10
Location: Germany
Post: #181
Working for me, but A&E, History, Lifetime, Spike, SyFy and TV Land are currently broken.
(This post was last modified: 2016-05-23 13:17 by Eye in the sky.)
find quote
nolos Offline
Member
Posts: 84
Joined: Oct 2015
Reputation: 2
Post: #182
(2016-05-22 22:50)fotastisch Wrote:  Hi!

I can't watch ABC anymore, the problem started about 1-2 weeks ago. Grabbing the list is shown for a few seconds, then I'm back to the channel selection.

Anyone else having problems?

Cheers,
fotastisch

Same for me and Fox is doing it as well. Mine is still showing an old version as well with no updates. Also, the show "The Detour" isn't showing in TBS.

Lastly, I keep seeing an addon for USTVvod Library Auto Updater. Do I need this? are the streams generated when ustvvod is opened and thats why i need this or is this something thats just for those who don't want to hit the updated library link in their library?
find quote
Eye in the sky Offline
Fan
Posts: 391
Joined: Apr 2011
Reputation: 10
Location: Germany
Post: #183
(2016-05-23 21:22)nolos Wrote:  Also, the show "The Detour" isn't showing in TBS.

TNT and TBS full episodes won't play for me at all (locked in browser and app).

USTV VoD support thread here:

http://forum.kodi.tv/showthread.php?tid=...pid1646849
find quote
nolos Offline
Member
Posts: 84
Joined: Oct 2015
Reputation: 2
Post: #184
(2016-05-23 21:22)nolos Wrote:  Same for me and Fox is doing it as well. Mine is still showing an old version as well with no updates. Also, the show "The Detour" isn't showing in TBS.

Lastly, I keep seeing an addon for USTVvod Library Auto Updater. Do I need this? are the streams generated when ustvvod is opened and thats why i need this or is this something thats just for those who don't want to hit the updated library link in their library?

Just realized it says Fox. I meant to put FX
find quote
w20grippy Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: May 2016
Reputation: 0
Post: #185
Please make this addon available for watching outside the US.
find quote
gate1975mlm Offline
Fan
Posts: 538
Joined: Mar 2012
Reputation: 1
Post: #186
USTV VoD will not install on Kodi 17 Beta 1.

The Repository install fine but USTV VoD add-on will not install.

Is this a known issue?
(This post was last modified: 2016-09-07 15:45 by gate1975mlm.)
find quote
Eye in the sky Offline
Fan
Posts: 391
Joined: Apr 2011
Reputation: 10
Location: Germany
Post: #187
Installed fine for me, but ABC, ABC Family and CBS videos wouldn't play (ffmpeg 3 issue?).
find quote
gate1975mlm Offline
Fan
Posts: 538
Joined: Mar 2012
Reputation: 1
Post: #188
(2016-09-07 15:57)Eye in the sky Wrote:  Installed fine for me, but ABC, ABC Family and CBS videos wouldn't play (ffmpeg 3 issue?).

Strange when I click on install nothing happens.
find quote
Eye in the sky Offline
Fan
Posts: 391
Joined: Apr 2011
Reputation: 10
Location: Germany
Post: #189
Do you get an error message "Dependencies not met"?
find quote
gate1975mlm Offline
Fan
Posts: 538
Joined: Mar 2012
Reputation: 1
Post: #190
(2016-09-07 17:47)Eye in the sky Wrote:  Do you get an error message "Dependencies not met"?

No error or anything after I click install I see nothing.

This is on a clean install of Kodi 17 Beta 1
find quote
MDfreeMovieGuy Offline
Junior Member
Posts: 9
Joined: Jun 2016
Reputation: 0
Post: #191
(2016-09-07 15:57)Eye in the sky Wrote:  Installed fine for me, but ABC, ABC Family and CBS videos wouldn't play (ffmpeg 3 issue?).

yeah same here
on Kodi 17.0 officical
installs fine
won't play abc and CBS vidoes
find quote
evhelden Offline
Junior Member
Posts: 1
Joined: Mar 2017
Reputation: 0
Post: #192
hi, In the ComedyCentral section I can not find the full episode section. Is there a way to see all the daily show with Trevor Noah?
find quote
Post Reply