Openelec RPi v3.95.1 bug thread?
#5
Moved from thread http://forum.xbmc.org/showthread.php?tid...pid1648572

I have just installed the latest version of OpenElec with Gotham beta 1 and am having massive problems with movies pausing / stuttering. While this use to happen occasionally with XBMC 12.2 it was nowhere near as bad as with Gotham. I have DTS passthrough enabled, which from reading many posts on the subject seems to be the issue. Is there a fix for this yet? I have posted snippets of the log below from when the pause occur..

18:39:49 T:2706371664 DEBUG: Pause -0.45,-0.48 (A:10 V:10) EOF:0 FULL:0 T:0.40
18:39:49 T:2706371664 DEBUG: OMXClock::OMXSetSpeed(0.00) pause_resume:1
18:39:51 T:2706371664 DEBUG: Resume 0.59,0.46 (A:01 V:01) EOF:0 FULL:0 T:0.40
18:39:51 T:2706371664 DEBUG: OMXClock::OMXSetSpeed(1.00) pause_resume:1
18:39:52 T:2706371664 DEBUG: Pause -0.61,-0.61 (A:10 V:10) EOF:0 FULL:0 T:0.80
18:39:52 T:2706371664 DEBUG: OMXClock::OMXSetSpeed(0.00) pause_resume:1
18:39:53 T:2863658064 DEBUG: script.grab.fanart: Movie - Crank
18:39:53 T:2863658064 DEBUG: script.grab.fanart: Video - Crank
18:39:53 T:2863658064 DEBUG: script.grab.fanart: Global - Crank
18:39:55 T:2706371664 DEBUG: Resume 0.88,0.81 (A:01 V:01) EOF:0 FULL:0 T:0.80
18:39:55 T:2706371664 DEBUG: OMXClock::OMXSetSpeed(1.00) pause_resume:1
18:39:56 T:2706371664 DEBUG: Pause 0.03,0.04 (A:10 V:10) EOF:0 FULL:0 T:1.60
18:39:56 T:2706371664 DEBUG: OMXClock::OMXSetSpeed(0.00) pause_resume:1
Reply


Messages In This Thread
Openelec RPi v3.95.1 bug thread? - by MrNice - 2014-03-09, 20:31
RE: Openelec RPi v3.95.1 bug thread? - by robe1 - 2014-03-10, 13:20


Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Openelec RPi v3.95.1 bug thread?0
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.