Release - service.subtitles.legendasdivx

  Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
Norin_Radd Offline
Member
Posts: 90
Joined: May 2015
Reputation: 3
Location: Portugal
Post: #46
Hello!

not working on libreelec beta with krypton on a pi... it searches but doesnt download or subs dont show.
find quote
LaBoss Offline
Junior Member
Posts: 13
Joined: Aug 2012
Reputation: 0
Post: #47
(2017-01-27 02:15)Norin_Radd Wrote:  Hello!

not working on libreelec beta with krypton on a pi... it searches but doesnt download or subs dont show.

same here :\
find quote
john3voltas Offline
Member
Posts: 55
Joined: Mar 2013
Reputation: 3
Post: #48
Hi Highlander.
Thanks so much for your addons. Really helpfull.
Usually I have Kodi 16.1 setup on my Android box and LD.com addon works great.
But then something happens and I have to reinstall Kodi from scratch and I usually end up with the problem that I am facing right now.
So, I have LD.com properly set up with a working username/password. When I call for a subtitle in Kodi, it runs the search and finds me a list of possible subs.
I pick a subtitle from that list and it appears to work fine because I get no error message and the video automatically gets unpaused and the OSD says that now I have a POR subtitle loaded. But I get no subs showing on screen even though they're enabled.
I even tried disabling and reenabling, also redownloading but nothing seems to work.
Other addons such as Opensubtitles.org work fine.
Any ideas?
Thanks in advance.
Cheers

- Android TV Box -
Tronsmart "Prometheus" VS-ATV-106
AMLogic 8726-M6 @ 1.5GHz - 1GB RAM 8GB iSD
Finless ROM 1.3 - Android 4.2.2
SPMC 16.4.2
find quote
hjalmeida Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #49
Hi, i'm having the same problem since a month ago.

Had the issue with Kodi 16.1 and now upgraded do Kodi 17 and the problem remains.
Search works, download works fine, subtitle menu indicates there is a subtitle loaded but they do not appear.
Working fine with Subscene and Opensubtitles.

Running Minix Neo U1.

Has anyone found a solution for this yet? Already cleared the cache.
Thanks in advance.
Regards.
find quote
john3voltas Offline
Member
Posts: 55
Joined: Mar 2013
Reputation: 3
Post: #50
HJ
In my case the issue eventually went away after trying a lot of stuff.
I did 3 things when it cured itself. Don't exactly know which did it, so maybe try them all one by one.
1 - changed my legendasdivx password so something simple with only numbers and letters (caps and lowercase).
2 - did a full addon removal. Check the web on how to do that. You'll need to use a file explorer in order to remove some folders.
3 - wiped the cache partition of my android device.
It's working fine for me now. Maybe the 1st one alone will do the trick.
Cheers

- Android TV Box -
Tronsmart "Prometheus" VS-ATV-106
AMLogic 8726-M6 @ 1.5GHz - 1GB RAM 8GB iSD
Finless ROM 1.3 - Android 4.2.2
SPMC 16.4.2
find quote
hjalmeida Offline
Junior Member
Posts: 2
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #51
Hi John,

Good one! Actually changing the password worked like a charm.

Sobre!
Thanks.
find quote
Post Reply