•  Previous
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4(current)
  • 5
  • 6
  • 106
  • Next 
 
Thread Rating:
  • 1 Vote(s) - 5 Average
pvr.mythtv add-on
#46
You'll need to compile it I think.
If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thank user' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "Thank you" button.)
Reply
#47
(2014-07-10, 02:13)Djangostar Wrote:
(2014-07-10, 01:55)dahlSTROM Wrote:
(2014-07-08, 01:54)Djangostar Wrote: Hi , Sorry for the delay , So I uncheked demuxing Mpeg , and restarted the htpc , enabled debug , tried to watch 3 streams
(wait of about 30sec each) and says channel unavailble , I also enabled the extra log details in the pvr advanced menu .
hope it helps
Log : http://pastebin.com/ts6U3YV4

Thanks

I believe we're facing the same problem. I've created an issue on Github: https://github.com/janbar/xbmc-pvr-addons/issues/19

You might be right , let me see if I can try the cmyth one .

The issue should be fixed now. Please let me know. Also I rebuild binary versions from my cloud and from my ubuntu ppa.
The defect affected all versions (0,27 & 0,28) when trying to play channels providing an airdate for programs Confused . Now it should be play, but i cannot confirm because mine havent any airdate.

EDIT: dahlSTROM confirm is not fixed !!! I will check the new log soon.
EDIT: dahlSTROM confirm is fixed !!! As the dev version of addon does change , importing the zip using xbmc ui does not upgrade the addon. You have to unzip manually into the .xbmc/addons/ folder.
Reply
#48
Thx for the update , let me know if there is anything I can do to help .
Reply
#49
(2014-07-11, 15:42)Djangostar Wrote: Thx for the update , let me know if there is anything I can do to help .

Please can try the new, it could run now else it will generate new log to identify the defect. thanks
Reply
#50
(2014-07-10, 21:57)nickr Wrote: You'll need to compile it I think.

I can't seem to find build instructions to build this plugin to run on my Rasberry PI under OpenElec can anyone point me at instructions to compile this plugin?

Thanks
Robert
Reply
#51
(2014-07-11, 20:35)rmiddle Wrote:
(2014-07-10, 21:57)nickr Wrote: You'll need to compile it I think.

I can't seem to find build instructions to build this plugin to run on my Rasberry PI under OpenElec can anyone point me at instructions to compile this plugin?

Thanks
Robert

go to http://wiki.xbmc.org/index.php?title=PVR...o_OpenELEC

then replace "https://github.com/fetzerch/xbmc-pvr-addons/archive/master.zip" to "https://github.com/janbar/xbmc-pvr-addons/archive/master.zip" in "wget --no-check-certificate " instruction.
Reply
#52
(2014-07-11, 21:59)janbar Wrote:
(2014-07-11, 20:35)rmiddle Wrote:
(2014-07-10, 21:57)nickr Wrote: You'll need to compile it I think.

I can't seem to find build instructions to build this plugin to run on my Rasberry PI under OpenElec can anyone point me at instructions to compile this plugin?

Thanks
Robert

go to http://wiki.xbmc.org/index.php?title=PVR...o_OpenELEC

then replace "https://github.com/fetzerch/xbmc-pvr-addons/archive/master.zip" to "https://github.com/janbar/xbmc-pvr-addons/archive/master.zip" in "wget --no-check-certificate " instruction.

Looks easy enough now just need a few days for OpenElec to build for the first time.
Reply
#53
Heavens what are you building it on?
If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thank user' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "Thank you" button.)
Reply
#54
(2014-07-11, 19:42)janbar Wrote:
(2014-07-11, 15:42)Djangostar Wrote: Thx for the update , let me know if there is anything I can do to help .

Please can try the new, it could run now else it will generate new log to identify the defect. thanks


http://xbmclogs.com/show.php?id=244805

New log , I updated /upgraded (ppa) and tried the channels again , still a no go , I am gonna try to reinstall the backend this weekend , just in case .
Reply
#55
(2014-07-11, 23:27)nickr Wrote: Heavens what are you building it on?

i7 with 8gig of ram. The second time I did a make it finished in a few hours. So it must have been something wrong with the repo the first time I pulled. After it finished I relized I screwed up and was on the wrong branch. Working on the 4.0 branch right now.

Thanks
Robert
Reply
#56
Yeah it usually downloads and compiles from scratch in about 8 hours for me, the source files come from all over the place though so if even one server is slow, it can hold you up. Also i7 with 8G RAM.
If I have helped you or increased your knowledge, click the 'thank user' button to give thanks :) (People with less than 20 posts won't see the "Thank you" button.)
Reply
#57
(2014-07-11, 23:19)rmiddle Wrote:
(2014-07-11, 21:59)janbar Wrote:
(2014-07-11, 20:35)rmiddle Wrote: I can't seem to find build instructions to build this plugin to run on my Rasberry PI under OpenElec can anyone point me at instructions to compile this plugin?

Thanks
Robert

go to http://wiki.xbmc.org/index.php?title=PVR...o_OpenELEC

then replace "https://github.com/fetzerch/xbmc-pvr-addons/archive/master.zip" to "https://github.com/janbar/xbmc-pvr-addons/archive/master.zip" in "wget --no-check-certificate " instruction.

Looks easy enough now just need a few days for OpenElec to build for the first time.

Just errored out. Looks like OpenElec applys 2 patches to the standard branch. Error below.

Information: no *.so.[0-9]* libs found
UNPACK xbmc-pvr-addons
APPLY PATCH (common) /home/rmiddle/repo/OpenELEC.tv/packages/mediacenter/xbmc-pvr-addons/patches/xbmc-pvr-addons-buildfix.patch
patching file addons/Makefile.include.am
Hunk #1 FAILED at 36.
1 out of 1 hunk FAILED -- saving rejects to file addons/Makefile.include.am.rej

cat Makefile.include.am.rej
--- addons/Makefile.include.am 2014-05-04 14:27:57.000000000 +0200
+++ addons/Makefile.include.am 2014-05-04 14:35:47.618601552 +0200
@@ -36,7 +36,9 @@
mkdir -m 755 -p $(DESTDIR)@[email protected]/$(ADDONNAME)
mkdir -m 755 -p $(DESTDIR)@[email protected]/$(ADDONNAME)
cp -f @[email protected]$(ADDONBINNAME)@[email protected] $(DESTDIR)@[email protected]/$(ADDONNAME) ; chmod 655 $(DESTDIR)@[email protected]/$(ADDONNAME)/@[email protected]$(ADDONBINNAME)@[email protected]
- cp -r -f @[email protected]/addons/$(ADDONNAME)/addon/* $(DESTDIR)@[email protected]/$(ADDONNAME) ; chmod -R o+rx $(DESTDIR)@[email protected]/$(ADDONNAME)
+ cp -r -f @[email protected]/addons/$(ADDONNAME)/addon/* $(DESTDIR)@[email protected]/$(ADDONNAME)
+ cp -r -f @[email protected]/addons/$(ADDONNAME)/addon/* $(DESTDIR)@[email protected]/$(ADDONNAME)
+ chmod -R o+rx $(DESTDIR)@[email protected]/$(ADDONNAME)
endif

all: @[email protected]
(openelec-4.0)

Reviewing the patch to see what needs tweaked.

Thanks
Robert
Reply
#58
(2014-07-11, 23:52)Djangostar Wrote:
(2014-07-11, 19:42)janbar Wrote:
(2014-07-11, 15:42)Djangostar Wrote: Thx for the update , let me know if there is anything I can do to help .

Please can try the new, it could run now else it will generate new log to identify the defect. thanks


http://xbmclogs.com/show.php?id=244805

New log , I updated /upgraded (ppa) and tried the channels again , still a no go , I am gonna try to reinstall the backend this weekend , just in case .

I see something weird ... i am trying to explain the thing Huh . seems the backend returns the response "Okay the live is spawned you can try to catch my stream..." very late ! I have a solution in my pocket but i never see that before...
EDIT: "very late" does mean your host is slow. It is the inverse in fact: all operations are already done before catching the OK. Crazy !
Reply
#59
(2014-07-11, 23:52)Djangostar Wrote:
(2014-07-11, 19:42)janbar Wrote:
(2014-07-11, 15:42)Djangostar Wrote: Thx for the update , let me know if there is anything I can do to help .

Please can try the new, it could run now else it will generate new log to identify the defect. thanks


http://xbmclogs.com/show.php?id=244805

New log , I updated /upgraded (ppa) and tried the channels again , still a no go , I am gonna try to reinstall the backend this weekend , just in case .

I commited and pushed a fix. ppa packages are built now. Let me know.
Your case is interesting because it allows to fix how to handle the protocol (which is undocumented for part).
Reply
#60
(2014-07-12, 11:36)janbar Wrote:
(2014-07-11, 23:52)Djangostar Wrote:
(2014-07-11, 19:42)janbar Wrote: Please can try the new, it could run now else it will generate new log to identify the defect. thanks


http://xbmclogs.com/show.php?id=244805

New log , I updated /upgraded (ppa) and tried the channels again , still a no go , I am gonna try to reinstall the backend this weekend , just in case .

I commited and pushed a fix. ppa packages are built now. Let me know.
Your case is interesting because it allows to fix how to handle the protocol (which is undocumented for part).

Cool ! I havn't reinstalled myth yet but let me try the fix and let you know in 10 mins .

Edit : This is the update I got from ppa .

Unpacking wine-compholio-i386 (1.7.22~ubuntu14.04.1) over (1.7.21~ubuntu14.04.1) ...
Preparing to unpack .../xbmc-pvr-mythtv_1.9.14-0~339~ubuntu14.04.1_amd64.deb ...
Unpacking xbmc-pvr-mythtv (1.9.14-0~339~ubuntu14.04.1) over (1.9.14-0~336~ubuntu14.04.1) ...

I rebooted the system , tried a channel, it says buffering for about 3 sec and goes back to the channel selection page .

I double checked the tuner delay is still at 30 sec .

here is the new log . http://xbmclogs.com/show.php?id=245286
Reply
  •  Previous
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4(current)
  • 5
  • 6
  • 106
  • Next 



pvr.mythtv add-on51