•   
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27(current)
  • 28
  • 29
  • 78
  •   
Release Experimental Google Music Addon
(2015-06-18, 16:12)foreverguest Wrote: Have you cleared the addon cache? Please use 'clean cache' in addon settings.

Ah..that did it! Smile

Many thx Nod
Reply
Any ideas on the artists name showing twice? It appears to show in the song title. Only seems to happen if you use the search.
Reply
When playing or in search results?
Reply
version 1.4 works great, can you add the option to see "last added"?
so I can quickly hear the last albums I've added to my library...

thanks!
Reply
Problem here.
Env:
openelec 5.0.8 .
google music player 1.4 a4 (doesnt work on any other version also) .
Password through Google apppasswords (2 way verification is on).

I think that I am facing a problem connecting/auth with google.

I tried deleting/resetting everything...

Log file here
Reply
hi, new here. and fairly new to all this xbmc stuff.

but just for what it's worth, i firstly installed and tried: plugin.audio.googlemusic.exp-1.3
it gave me the authentication error, (wrong credentials)

i removed that version and installed: plugin.audio.googlemusic.exp-1.4alpha4

that one worked right away!

cheers, thanks for this plugin!
Reply
hmmm.. that fun didn't last for long ;-)

i get script failures now, on every choice (library shuffle/album shuffle etc)
doesn't play anything anymore Smile
Reply
Any errors in log?
Reply
Hi there. Does this work with ARMv7? Tried to install it but got "wrong structure" or something like that.

Thanks!
Reply
Should work, probably to zip file was corrupted somehow...
Reply
Thanks for your reply. Downloaded 1.3 stable and same issue.

Anyone with an armv7 Kodi that tried to install it?
Reply
I had to use the latest Alpha4 Version for this plugin to work. Version 1.3 causes invalid credentials for paid Google Music customers (at least for me).

Is there any way to get this to automatically update so we don't have to manually download the plugin?
Reply
Hi
Thanks for this.

The addon doesn't seem to populate the fanart attribute for json?

eg. the returned fanart property is always nil?
Code:
http://127.0.0.1:8181/jsonrpc?request={"jsonrpc": "2.0", "method": "Player.GetItem", "params": { "properties": ["title", "album", "artist", "duration", "thumbnail", "file", "fanart", "streamdetails"], "playerid": 0 }, "id": "AudioGetItem"}

Can this point to the albumartisturl or some similar fanart?

edit:
After spending some time think it's a Kodi issue. Regardless of what I set fanart or thumbnail to in Python xbmcgui.listitem remains blank. Does seem the same issue reported here:
http://trac.kodi.tv/ticket/15416

Thanks
Reply
(2015-06-21, 02:09)foreverguest Wrote: When playing or in search results?
Noticeable in search results, the artist is in the title as well as in artist field.

Same in playlist and when playing.
Reply
It only happens with songs that are not in your library oddly enough.
Reply
  •   
  • 1
  • 25
  • 26
  • 27(current)
  • 28
  • 29
  • 78
  •   
 
Thread Rating:
  • 16 Vote(s) - 5 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Experimental Google Music Addon516