Bug Kodi 14 Alpha4 Subtitle not active on Blu-ray/iso playback
#1
When I playback Blu-ray/ISO movies, I have to "Activate" Subtitle on every movie (the small subtitle button, lower/right)....
When I playback DVD/ISO movies, the default subtitle language is showing up fine.

I have just tryed, in the Audio OSD while playing a movie, to enable subtitles and then click on "Set as default for all videos. But if I stop and restart the Blu-ray/ISO, then the Subtitle enable flag is not saved. Even when I have set as default for all videos in the Audio OSD.

On DVD/ISO playback, the Subtitle is enabled in the Audio OSD.

It looks like the setting is not saved, on Blu-ray/ISO playback.

Same error on RPi OpenElec Helix and Last Kodi Helix Alpha 4 for Windows.

Best regards
Reply
#2
Maybe 5204 (PR) no idea if that applies, but there is a massive difference in the file structures and methods used in DVD and Bluray.
Reply
#3
Thanks uNiversal. But is #5204 not only regarding external srt subtitle files for Blu-ray ?
Reply
#4
It says Make ext. subtitle loading work for image files and bluray directories ther are two commits in there one addresses external subs one the subs "included?" in the bluray directory.

though I did say Im not sure that applies to your saving for all videos issue or not or if it will impact it, or the issue you describe.
Reply
#5
Please open a ticket: http://trac.xbmc.org and assign it to me.
Reply
#6
(2014-09-27, 16:31)Ace Wrote: Please open a ticket: http://trac.xbmc.org and assign it to me.

Thanks Ace. Just made Ticket http://trac.xbmc.org/ticket/15457

Best regards
Reply
 
Thread Rating:
  • 0 Vote(s) - 0 Average



Logout Mark Read Team Forum Stats Members Help
Kodi 14 Alpha4 Subtitle not active on Blu-ray/iso playback00
This forum uses Lukasz Tkacz MyBB addons.