Release - Aeon Nox 5: SiLVO

  Thread Rating:
  • 42 Vote(s) - 4.43 Average
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Post Reply
skewed_stony Offline
Junior Member
Posts: 6
Joined: May 2017
Reputation: 0
Post: #7171
[quote='mikeSiLVO' pid='2632436' dateline='1502807488']
[quote='Majinseed' pid='2631759' dateline='1502697415']
Not sure if I understand this correctly.
You suppose I should re-install the skin as a measure to get skin.helper.widgets working? They already do.

Or was the "I am lost here" targeted at the fact that season posters show up?
[/quote]
I am lost cause I don't know what state your files are in, the widget you are now using, or if the problem is solved.

Season posters could be a setting in skin.helper.widgets or the way that widget works so...
[quote='skewed_stony' pid='2631779' dateline='1502701097']
Hi Folks,

I am using AEON NOX 5 for JARVIS with Version 5.8.7.
It works fine but I got some problems with the colored mediaflags "aspectratio".

My Videos got an nfo and there are a line with the aspectratio in it. For the standard like 1.78:1 or 2.40:1 the skin will show everythin allright.
But wenn I got a video with 2.39:1 it will also show 2.40:1. The same with 1.77:1 it will show 1.78:1.
I checked the textures an all colored aspectration icons were in it. So it must be in the source something that not really works.

could u pls check and get back to me with a solution?

Thx a lot
[/quote]
Sure I can check into it for you.

However, I don't support Jarvis skin versions any longer. Then there is the fact you're not even using this skin... Huh

NFO files do not matter when it comes to the stream details read by FFMPEG.

What that means is if you have 2.39:1 and FFMPEG reads it as 2.40:1 then when you play the file the INFOlabel will show what is read and not what the NFO says.

View the file details in some program like mediainfo and check that the aspect ratio is what you expect it to be.
[quote='flhthemi' pid='2632148' dateline='1502750294']

Hi MikeSILVO,

I didnt mean the info while the file is playing. Thats all correct but in the menu "MOVIES" when I show all the movies I have in the database, it will show the aspectratio from the nfo-file. Look I have a screenshot of the movie ARRIVAL for example.
The Title got an aspectration of 2.39:1 in the nfo. It will show only 2.40:1.
Screenshot

Screenshot NFO

I am sorry but why you do not support the Jarvis Version anymore?
I think there are many users already use the jarvis version of kodi.

Thx
(This post was last modified: 2017-08-16 10:13 by skewed_stony.)
find quote
flhthemi Offline
Fan
Posts: 704
Joined: Mar 2014
Reputation: 20
Location: Troutman North Carolina
Post: #7172
(2017-08-16 05:29)Ggreendd Wrote:  Fantastic Skin - just what I wanted. Working fine on my latest android Boxes and in windows. Having a problem with SPMC which I added by overwriting the Addon, Userdata Folders.

Installed build in SPMC that i created in Windows. It works perfectly in Krypton on my Android Box but in SPMC (on an older box Ver 4), the menus and submenus are blank/invisible. I can get into Settings but the first 3 sections do not have titles and I cannot get into them. The others are available and work normally.

You do know SPMC is using the Jarvis 16.X version of Kodi and requires a different version of Aeon Nox Silvo?

[Image: H4uJIxv.jpg]
find quote
btcs123 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jul 2017
Reputation: 0
Post: #7173
Hello all. I have downloaded the skin and applied it to Kodi, and now I am trying to add a font. My problem is I have looked everywhere on my Windows computer and can't find the 1080i folder. When I go into ...Roaming/Kodi/addons/skin.aeon.nox.silvo there is no 1080i folder. The folders start at the 16x9 folder. Any and all help will be greatly appreciated. Thanks.
find quote
tomtomclub Offline
Senior Member
Posts: 139
Joined: May 2013
Reputation: 0
Post: #7174
nice but were can i dow 6.0.9 (Krypton) background pic
find quote
flhthemi Offline
Fan
Posts: 704
Joined: Mar 2014
Reputation: 20
Location: Troutman North Carolina
Post: #7175
(2017-08-17 06:08)btcs123 Wrote:  Hello all. I have downloaded the skin and applied it to Kodi, and now I am trying to add a font. My problem is I have looked everywhere on my Windows computer and can't find the 1080i folder. When I go into ...Roaming/Kodi/addons/skin.aeon.nox.silvo there is no 1080i folder. The folders start at the 16x9 folder. Any and all help will be greatly appreciated. Thanks.

I do believe the 16x9 folder is equivalent to the 1080i you find in other skins.

[Image: H4uJIxv.jpg]
find quote
Method007 Offline
Junior Member
Posts: 26
Joined: Jun 2011
Reputation: 0
Post: #7176
Mike,

This is in my opinion, the best skin ever made as it is definitely the best skin I have ever used since the day I installed XBMC on that big ass x-block. I say this not only because its so true - but because I want you to know that so I hopefully won't offend you when I say-

Is there anyway to make your TV guide look like the TV guide from aeon mq6 krypton mega? I currently switch between your skin and that skin and take a screenshot of the guide for the week.

Here is what it looks like: https://www.dropbox.com/s/ycxq3qr3bh65ik...e.PNG?dl=0

I'm sorry if what I am saying is rude or unethical or wrong or something, and feel free to tell me to shove off. It's just that if I could get your skin's TV guide to look like that TV guide, I would LITERALLY never switch skins again, most likely forever.

Thanks for your time Mike!!!
find quote
btcs123 Offline
Junior Member
Posts: 3
Joined: Jul 2017
Reputation: 0
Post: #7177
I do believe the 16x9 folder is equivalent to the 1080i you find in other skins.
[/quote]

Thanks for your help. I had looked in that folder but didn't want to mess with anything until I was sure that it was the right one.
find quote
Morphy99 Offline
Senior Member
Posts: 192
Joined: Jan 2013
Reputation: 0
Post: #7178
Hi Mike

I have an issue with your skin where it's not converting and caching progressive images from the posters of movies. Every time I reboot my rpi 3 running Openelec 7.0.1 I get a slight freeze when scrolling to TV shows menu item and Movies menu item. I think this is related to this in the log which will only occur once until reboot or maybe an extended period of time:
Code:
COMXImageFile::GetCodingType progressive images not supported by decoder
As discussed here it seems to be an issue where the cache isn't working as expected. I've tried this on Confluence and the widget posters appear to cache ok.
It's not a massive deal but it detracts slightly from the overall awesome flow of this skin which is a shame.
find quote
Pienoet Offline
Senior Member
Posts: 218
Joined: Dec 2012
Reputation: 1
Post: #7179
Hi,

Has anybody noticed when after rebooting opening movies or series from home menu kodi is crashing?

It is very random and very, very annoying.....

rpi3 | LE9 Leia | Milhouse Testbuilds
2x odroid C2 | LE8.xx Krypton | LE9 Leia | Raybuntu's Community Build.
odroid XU4 | ubuntu-16.04.2-minimal-odroid-xu4
odroid XU4Q | ubuntu-16.04.0-minimal-odroid-xu4 | TVheadendserver
find quote
Post Reply